DHL Freight söker: Chef/produktionsledare till vår terminalverksamhet i Jönköping

DHL Freight söker: Chef/produktionsledare till vår terminalverksamhet i Jönköping

På DHL Freight (Sweden) arbetar vi med att få våra kunders vardag att fungera. Som ett av de ledande företagen i världen inom logistik, ser vi till att våra kunder får leverans av varor och material. Utan transporter stannar samhället, vi har ett viktigt uppdrag -Förena människor, förbättra liv. Som medarbetare hos oss är du en viktig nyckelspelare.

Jönköpingsterminalen hanterar runt 17 000 paket/pall per dygn. Vi har öppet dygnet runt från måndag till lördag. Vi är 60 medarbetare med både terminalarbete och administrativ arbete. Tycker du om att ha ett omväxlande arbete och många bollar i luften samtidigt så är detta ett arbete för Dig.

Vi arbetar efter starka ledarskapsvärderingar och lägger stort värde vid vår unika kultur där våra medarbetare står i centrum.Vill du bli en del i vår framgångsrika gemenskap så kommer du att få möjlighet att utvecklas tillsammans med dina kollegor och medarbetare och använda ditt driv för att utveckla vår verksamhet tillsammans med övriga i teamet.

Arbetsuppgifter och ansvar
Du får en utvecklande och spännande roll då du ansvarar för att leda Nattens team för pall och paket hantering. Som produktionsledare/supervisor sitter du i den lokala ledningsgruppen och ansvarar tillsammans med gruppen för att vår site i Jönköping arbetar med kunden och medarbetaren i centrum. Du är ansvarig för att säkerställa produktionen inom ditt ansvarsområde och engagera ditt team mot våra mål.

Profil & Bakgrund
För att lyckas i det här jobbet behöver du...
 • Dokumenterade goda ledaregenskaper (tidigare roller eller liknande)
 • Erfarenhet av personalansvar
 • Ha lätt för att samarbeta i grupp
 • Vara strukturerad
 • Vara resultatorienterad
 • Vara målinriktad
 • Vara ekonomiskt tänkande
 • Vara drivande
 • Det är önskvärt men inte ett krav att du har kunskaper inom transport/terminalhantering
Nedan kännetecknar dig som person:
 • Du älskar att arbeta med människor
 • Du älskar utmaningar och har ambitioner
 • Du ser och förstår alla medarbetare
 • Du visar engagemang och uthållighet
 • Du brinner för att kollegor och kunder är nöjda
 • Du kommunicerar väl och är tydlig
 • Du är förändringsbenägen
 • Du är målinriktad och resultatinriktad
Tjänsten är tillsvidare med 100 % tjänstgöringsgrad. Tjänsten är placerad i Jönköping.

Vad erbjuder vi dig?
Vi på DHL trivs och många av oss har jobbathärlänge. Vi är ett företag som ser våra medarbetares utveckling och potential – vi vågar satsa på våra medarbetare! I det stora globala, och internationella bolaget som vi är, har vi en härlig teamkänsla med familjär stämning där vi respekterar varandra. Här finns mycket medarbetarengagemang samt humor och vi tycker om att fira våra framgångar. Vi är certifierade i Top Employer vilket innebär att vi är en arbetsgivare som erbjuder den bästa arbetsmiljön för medarbetare att utvecklas både professionellt och personligt.Miljö och hållbarhet är viktigt för oss, vi arbetar ständigt med att utvecklas för att ligga i framkant, vilketuppmärksammas ochger resultat. Vi tar ansvar och blev bland annat utsedda till branschvinnare av Sustainable Brand Index B2B för tredje året i rad.

Vill du också vara med?
Välkommen med din ansökan senast 23 maj, urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vid frågor, vänligen kontakta Lotta Wysell på email:lotta.wysell@dhl.comeller 070-398 53 79
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Produktionsledning, Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.dhl.com/se-sv/home.html
Sista ansökningsdag 15 maj 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

DHL är marknadsledande inom logistikbranschen och är "logistikbolaget för hela världen". DHL erbjuder expertis inom internationell express-, flyg- och sjöfrakt, väg- och tågtransport, kontraktslogistik samt internationella brevtjänster. Med ett globalt nätverk som består av mer än 220 länder och territorier och med 520 000 medarbetare över hela världen erbjuds kunder högsta kvalitet kombinerat med god lokal kännedom. Allt för att på bästa sätt kunna tillgodose kundens behov av tjänster som täcker hela varuflödeskedjan. DHL tar sitt sociala ansvar genom att löpande arbeta med åtgärder för att minska klimatpåverkan och genom att bidra med katastrofhantering samt utbildning. DHL i Sverige har ca 4000 medarbetare och 65 kontor, terminaler och stationer runt om i Sverige. Våra kunder är viktiga för oss och varje kontakttillfälle som en kund har med DHL ska vara kopplad till en positiv känsla.