Teknisk innesäljare

Teknisk innesäljare

Om rollen

Vår affärsidé handlar om att hjälpa företag till en säkrare arbetsplats för både människa och miljö. Det här får du vara med och bidra till i din roll som Teknisk innesäljare. Du blir en del av ett engagerat team där dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att löpande ta emot och hantera orders, inkommande offertförfrågningar och agera teknisk rådgivare vid varje kundkontakt. Det vi erbjuder våra kunder är bland annat produkter för hantering, förvaring och sanering av kemikalier. Dialogerna sker både per mail, telefon och via chatt. Ditt arbete bedrivs såväl självständigt som i nära samarbete med övriga kollegor inom försäljning och marknad.

I din roll förväntas du aktivt jobba för att identifiera nya affärsmöjligheter och därefter realisera dem.

Din profil

Vi vill att du både ska lyckas och trivas riktigt bra hos oss Därför ser vi att du har ett par års erfarenhet inom försäljning och/eller kundsupport med teknisk inriktning. Som individ är du kommunikativ och affärsmässig med god förmåga att utveckla befintliga och nya kundrelationer. Vi arbetar ofta tillsammans och vi söker därför dig som ser både nyttan och glädjen i att komma framåt, tillsammans som ett lag.

Eftersom DENOIS ingår i en stor internationell koncern är det viktigt att du utöver svenska behärskar engelska i tal och skrift. Du bör även vara välbekant med säljadministration i såväl CRM som i affärssystem.

Vi erbjuder

På DENIOS försöker vi eftersträva att skapa en bra företagskultur med fokus på hållbarhet, ledarskap baserat på tillit och stort eget ansvar hos medarbetaren. Vi hoppas du känner stimulans i att få jobba nära våra kunder för att hitta bästa lösningen för dem. Vi vill hela tiden leverera lite mer än det som förväntas av oss och vi tror vi gör det genom vår specialistkunskap och höga kundfokus.

Vi är måna om att våra medarbetare ska må bra och få ihop sina livspussel. Du har också möjlighet att arbeta hemifrån ett par dagar i veckan. Vårt kontor i Huskvarna är rymligt och fräscht med utsikt över Vättern

Visst låter rollen spännande? I den här rekryteringen samarbetar vi med Stella Rekrytering & Ledarskap. Vid frågor om tjänsten kontakta ansvarig konsult Elin Dresch på 072 214 23 87. Vi tar gärna emot din ansökan omgående.

Välkommen att bli en del av DENIOS!

Om DENIOS

DENIOS har sedan 1986 arbetat med miljösmarta, hållbara och ergonomiska produkter och är marknadsledande i Europa, där affärsidén är att hjälpa sina kunder till en säkrare arbetsplats för människa och miljö vid hantering av kemikalier.

DENIOS är en unik familjeägd och expansiv koncern med egna avdelningar för innovation, konstruktion, utveckling, design, konstruktion, logistik, marknadsföring och försäljning. Tack vare en långsiktig ägare återinvesteras större delen av kapitalet bland annat i nya produkter, större lager, fler fabriker och kompetensutveckling. Detta skapar starkare konkurrenskraft, säkra arbetsplatser hos kunderna, gör vår gemensamma miljö bättre och ger en stor portion trygghet till alla medarbetare.

Som företagsgrupp omsätter DENIOS idag 2,5 miljarder kronor, med ca 1000 anställda och egna bolag i 26 länder och 6 egna fabriker.

De senaste 10 åren har omsättningen i Sverige fyrdubblats, och ligger idag på cirka 62 miljoner. På huvudkontoret för Sverige och Norge arbetar det idag ca 10 medarbetare. Kontoret ligger i nyrenoverade lokaler på Datorgatan 3 i Huskvarna.

För mer info: www.denios.se
Mer info
Kontaktperson Elin Dresch
Telefon 0706702585
Område Jönköping stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice, Säljsupport, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 okt 2022 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

"Termikjägarna"

Med förankring i den småländska myllan och med stor entreprenörskraft
grundades Codeq 2005. Vi har vuxit i takt med att antalet kunder ökat och det finns nu termikjägare på flera platser med tyngdpunkt på Jönköpings län.

De anställda är vår största tillgång och de har stor erfarenhet inom sina arbetsområden. Vår breda erfarenhet förenad med entusiasm ger oss bra förutsättningar för framtida utmaningar och utveckling.

På Codeq har vi termik som ledstjärna

Vi vet att de människor och organisationer som hittar uppåtvindarna utför de bästa prestationerna och når de bästa resultaten.

Lokal förankring

För flera av våra tjänster är det en stor fördel med lokal förankring.
Vårt huvudkontor finns i Värnamo och vi har filialer i Jönköping, Vaggeryd, Sävsjö och Tidaholm. Vi är sex verksamma personer i företaget och omsatte föregående verksamhetsår ca 11 miljoner kr.