Akustik- och rostskyddstekniker

Akustik- och rostskyddstekniker

Vill du utbilda dig till vår nya
akustik- och rostskyddstekniker?


Vi söker två
medarbetare till vår anläggning DC Sverige i Huskvarna AB!

Om arbetsgivaren

DACAR AB
marknadsför kem-tekniska produkter för bileftermarknaden och tillverkningsindustrin. Produkterna består främst av rostskydd, lim- och tätningsprodukter samt applikationsutrustning-/system.

På bileftermarknaden arbetar vi framför allt med eget koncept för professionellt bilrostskydd genom vår Dinitrol center-organisation, i dagsläget bestående av 30-talet rostskyddsstationer från Skellefteå i norr till Vellinge i söder. DC Sverige i Huskvarna AB är ett dotterbolag till DACAR AB som förutom att rostskyddsbehandla bilar åt privatpersoner och företag även arbetar som
DACARs testanläggning av nya produkter och tjänster.

DC Sverige i
Huskvarna AB är i uppstarten av vårt nya koncept ACAR® Akustik med vilken vi reducerar ljudbilden inne i bilen med upp till -2,7 dB (A). Som en del i vår vidare resa framåt söker två nya medarbetare som vill utbilda sig till och jobba som Akustik- och rostskyddstekniker. Vi ser gärna att en också tar ansvaret för den dagliga driften av anläggningen.

Då du utför ett avancerat och mycket speciellt hantverk kommer du att utbildas i vårt koncept av DACAR, både tekniskt och kommersiellt, och du får även fortlöpande kompetensutveckling.

Vi har ambitionen att forma ett team där var och en har ansvar för sin kund, från början till slut. Ett team som värdesätter gott samarbete med högt i tak och med starka band till DACARs organisation.

"Jag har arbetat som rostskyddstekniker i mer än 10 år. Det är ett annorlunda jobb och som framför allt bilägaren behöver. Det känns bra!"

Per, Rostskyddstekniker, Dinitrol center, Lund.

Har du
erfarenhet av att jobba med fordon eller är intresserad av bilar i övrigt och dessutom engagemang och vilja att lära, är socialt utåtriktad? Då är du rätt person för oss!

Arbetsbeskrivning

Som Akustik- och rostskyddstekniker
får du arbeta varierat med alla typer av fordon från små personbilar till lätta transportfordon och specialfordon. Stundtals arbetar du i skyddsutrustning i ansträngd miljö för att i nästa stund utföra rostbesiktningar i vanlig verkstadsmiljö eller med kunder i kontorsmiljö. Du utför ett hantverksmässigt arbete och du värnar om att säkerställa att kundens intresse blir fullt tillgodosedda. De dagliga arbetsuppgifterna sker i samverkan med din medarbetare.

Vem är
du?

Som sagt, vi letar
efter dig som har erfarenhet från fordon (fordonstekniker, däckverkstad, etc.) eller har likvärdig erfarenhet eller i övrigt har stort bilintresse. Har ett tekniskt kunnande och van att söka information och ta till dig skriftlig information. Vi värdesätter att du är flexibel och serviceinriktad. Är du dessutom van att arbeta med kunder är det en merit. Du behärskar svenska i tal och skrift, då det krävs för att kunna läsa manualer samt kommunicera med kunder. Vidare har du god datorvana och har B-körkort.

Det viktigaste är dock ditt engagemang och viljan till att utvecklas i din roll som Akustik- och rostskyddstekniker. Din personlighet och attityd är avgörande för tjänsten. Som person är du öppen, positiv, målmedveten och ser möjligheter. Du är noggrann och tycker om ordning och reda, praktiskt lagd samt ha förmågan att anpassa dig till nya situationer.

Vår arbetsmiljö kräver
ett aktivt HSM-arbete (hälsa, säkerhet, miljö) så vi ser också att du är en ansvarsfull person som alltid strävar efter att förbättra din och din medarbetares arbetsmiljö.

Vi erbjuder

Bilbranschen står inför stora förändringar inte minst till följd av elektrifieringen. I vår version att fortsätta vara den ledande organisationen i vår bransch driver DACAR utvecklingsprojekt som du får möjlighet att vara en del av.

Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett större företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av våra värderingar trygghet, trovärdighet och tillgänglighet. Vi erbjuder ett brett sortiment av förmåner så som förskottssemester, årlig hälsoundersökning och ett friskvårdsbidrag för att värna om våra medarbetares hälsa.

Anställningen är på heltid med sex månaders provanställning. Vi arbetar med både fast och provisionsbaserad lön.

Kontakt och ansökan

Vi behandlar
ansökningarna löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag!

För mer info:

Kontaktperson : Dan Karlsson,
0451-88 005

Email: dan.karlsson@dacar.se

Sista anmälningsdag 10 december 2022

Vi ser fram emot att höra av dig - varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Fordon
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://dinitrolcenter.se
Sista ansökningsdag 10 dec 2022 (10 dagar kvar)