Installatör/ Driftsättare

Installatör/ Driftsättare

Cyklop står med vår lokala tillverkning och djupa kunskap starkt på svensk marknad, för att ta hand om våra kunder och installationer behöver vi förstärkning! Erfaren installatör/driftsättare sökes, alternativt erfaren servicetekniker som vill utveckla sig vidare.

Vårt arbete utförs i positiv anda hos våra trevliga kunder och partners tillsammans med vår interna projektorganisation. Cyklop är med ett stort produktsortiment verksamt inom hela bredden av svensk industri.

Att du bor i trakten av Jönköping eller söderut, ser vi som positivt men inget krav. Du har också gärna kunskap inom PLC-programmering eller starkt intresse av att lära dig. Hos oss får du en varierad arbetsdag med stora möjligheter att sätta dig in i och arbeta med ny teknik inom maskinstyrning.

Arbetet kräver analytiskt tänkande, ett strukturerat sinne och förståelse för våra kunders krav på service.

Är du intresserad av att arbeta med Cyklops kvalitetsmaskiner ser vi fram emot att du skickar in en beskrivning över dig och dina kunskaper.

Intervjuer för denna tjänsten sker löpande, och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag – så hör av dig redan idag!
Mer info
Kontaktperson Efwa Frimodig
Telefon 070-2861351
Email Mejla Efwa Frimodig
Område Jönköping stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.cyklop.se
Sista ansökningsdag 6 aug 2022 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cyklop är en internationell koncern som erbjuder ett av marknadens bredaste och mest kvalificerade produktsortiment inom stål- och plastbandning, sträckfilmning, tejp- och märkutrustning. Då vi utvecklar, tillverkar och marknadsför maskiner och material kan vi ge ett heltäckande program för märkning, transport- och skyddsemballering. Vi skräddarsyr totallösningar för alla behov.

Vi har med andra ord en hög kompetens att passa in förpackningssystemet i en komplett produktionslinje. I Sverige omsätter bolaget cirka 155 miljoner kronor och har 55 anställda. Cyklop AB, som startade 1932, har i Sverige en marknadsledande ställning och arbetar från kontor i Stockholm, Göteborg,
Helsingborg, Sundsvall, Burseryd – en rikstäckande organisation för konsultation och service.