Depåchef, Jönköping

Depåchef, Jönköping

Är du en kund- och försäljningsorienterad ledare med ett starkt affärsmannaskap som motiveras av att se både affären och dina medarbetare växa? Vill du bli en del av det ledande företaget inom maskinuthyrningsbranschen?

Vi söker nu en depåchef med ansvar för vår depå i Jönköping, depån är den största i distriktet varpå den också stöttar andra depåer i området.

I nära samarbete med distriktschef, säljare och medarbetare arbetar du med att utveckla affären för att stärka Cramo på den lokala marknaden. I ansvaret ligger också att kontinuerligt arbeta med att utveckla såväl struktur och arbetssätt som medarbetare inom depån och se till att vi har en attraktiv och rätt dimensionerad maskinpark.

I rollen som depåchef ingår bland annat:
  • Budget och resultatansvar
  • Personalansvar
  • Utveckling av verksamheten
Vem är du?

Vi söker dig som har några års erfarenhet av att leda och utveckla personal samt god ekonomisk förståelse för att kunna följa upp nyckeltal och resultat. Vi ser också att du har erfarenhet av försäljning från branschnära verksamhet.

Som ledare är du en engagerad och positiv person som med ett tydligt och coachande ledarskap skapar förtroende i verksamheten. Du är kommunikativ, bra på att förmedla riktning och mål samt har förmågan att motivera och att få med dig medarbetarna. Du är strukturerad och lösningsorienterad och har förmåga att se helheter och utvecklingsområden i verksamheten.
  • Du är en van användare av systemstöd och har goda kunskaper i Officepaketet.
  • Du har goda språkkunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift.
  • Du har B-körkort.
  • Det är meriterande om du har produkt- och/eller branscherfarenhet.
Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från rekryteringsföretag och annonsförmedlare.

Ansök redan idag, urval, intervjuer och tillsättning kan komma ske innan sista ansökningsdag.
Mer info
Kontaktperson Richard Jägerholm
Telefon 070-201 33 04
Område Jönköping stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Bygg & Hantverk, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 nov 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cramo grundades 1953 och är Sveriges största och Europas näst största företag inom uthyrning av maskiner, utrustning och hyresrelaterade tjänster. Moderbolaget i koncernen, Cramo Oyj, är börsnoterat på Nasdaq Helsinki Ltd. Verksamheten omfattar såväl korttidsuthyrning av enstaka maskiner som totalåtaganden i större projekt, fullserviceåtaganden på flerårsavtal och outsourcinglösningar.

Cramo AB har ca 900 medarbetare och ca 90 depåer runtom i landet.