Corvara Skadesanering söker Riv och saneringsmedarbetare

Corvara Skadesanering söker Riv och saneringsmedarbetare

Corvara i Jönköping expanderar och söker ytterligare duktiga medarbetare på saneringssidan. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från sanering och/eller byggbranschen och som trivs i ett omväxlande och fysiskt arbete.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter omfattar att utföra sanering efter brand- och fuktskador, PCB- och asbestsanering samt diverse rivningsarbeten beroende av inkommande uppdrag.
Kvalifikationer

Vi söker dig som:
  • Har tidigare erfarenhet av sanering eller från byggbranschen
  • Kan arbeta under eget ansvar
  • Kan uttrycka dig obehindrat på svenska i både tal och skrift
  • Har B-Körkort
  • Har god fysik då arbetet kan vara ansträngande
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som att du är självgående, ordningsam och ansvarstagande som person. Du har förmågan att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt. Du trivs med att arbeta både självständigt och i grupp och tar eget ansvar för att driva ditt arbete framåt.

Ansökan skickas till jkpg@corvara.se
Mer info
Email Mejla Corvara AB
Område Jönköping stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://corvara.se
Sista ansökningsdag 25 feb (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Corvara är en av Sveriges ledande aktörer inom skadeservice och sanering med cirka 150 medarbetare fördelat på 10 kontor över hela landet. Vi har en stark specialistkompetens inom våra verksamhetsområden: Sanering av främst brand- och vattenskador åt fastighetsägare och försäkringsbolag, samt fastighetsservice.

Corvara ingår tillsammans med sitt systerbolag Crendo Fastighetsförvaltning AB i den skandinaviska koncernen SSG AS. Crendo arbetar i huvudsak med förvaltnings- och skötseluppdrag på den svenska marknaden.