Corvara Skadesanering söker Avfuktnings tekniker

Corvara Skadesanering söker Avfuktnings tekniker

Corvara i Jönköping expanderar och söker ytterligare en duktig medarbetare på avfuktnings sidan. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av avfuktning/eller byggbranschen och som trivs i ett omväxlande och fysiskt arbete.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter omfattar att utföra besiktning och avfuktning av fuktskador. Mindre rivningsarbeten kan förekomma beroende av inkommande uppdrag.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:
  • Har tidigare erfarenhet av avfuktning eller från byggbranschen samt datorvana då mycket av besiktningar görs i appar och datorer
  • Kan arbeta under eget ansvar
  • Kan uttrycka dig obehindrat på svenska i både tal och skrift
  • Har B-Körkort
  • Har god fysik då arbetet kan vara ansträngande
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som att du är självgående, ordningsam och ansvarstagande som person. Du har förmågan att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt. Du trivs med att arbeta både självständigt och i grupp och tar eget ansvar för att driva ditt arbete framåt.

Ansökan skickas till jkpg@corvara.se
Mer info
Email Mejla Corvara AB
Område Jönköping stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.corvara.se
Sista ansökningsdag 25 feb (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Corvara är en av Sveriges ledande aktörer inom skadeservice och sanering med cirka 150 medarbetare fördelat på 10 kontor över hela landet. Vi har en stark specialistkompetens inom våra verksamhetsområden: Sanering av främst brand- och vattenskador åt fastighetsägare och försäkringsbolag, samt fastighetsservice.

Corvara ingår tillsammans med sitt systerbolag Crendo Fastighetsförvaltning AB i den skandinaviska koncernen SSG AS. Crendo arbetar i huvudsak med förvaltnings- och skötseluppdrag på den svenska marknaden.