Butikssäljare Delikatess - Coop Östra torget

Butikssäljare Delikatess - Coop Östra torget

Har du ett brinnande intresse för färskvaror och service? Då kan du vara rätt person för oss!

Vi söker dig som är serviceinriktad och som vill vara med och göra vår delikatessdisk till en succé! Vi vill att du som söker har en servicekänsla utöver det vanliga och att du älskar att sälja och göra det lilla extra för kunden. Du kommer att gå en spännande framtid till mötes och vi ser gärna att du är nytänkande och kreativ i ditt sätt att arbeta, har drivkraften att skapa säljtryck och inspirera kunden till köpglädje.

I din roll kommer du att ha varierande arbetsuppgifter som förekommer i en butik men ditt huvudfokus är att ge service till våra kunder i butikens delikatessdisk.

Vi vill att du som söker är driven och har en positiv energi som smittar av sig, ser kundens behov och med stolthet levererar det bästa kundbemötandet. Har du tidigare erfarenhet från att arbeta i en delikatessdisk ser vi det som mycket meriterande.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 29 tim/vecka med tillträde enligt ök.

Rekrytering sker löpande tjänsten kan komma och tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tillämpar provanställning.

Vill du veta mer om tjänsten kontakta Butikschef Josef Nielsen tfn: 0730-524445 alt mail: ostratorget.bc@coopvast.se

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Välkommen med din ansökan tillsammans med personligt brev och CV.

Ansök via coop.se
  • Slutförd gymnasieutbilding är ett krav
  • Svenska i tal och skrift är ett krav
  • Tidigare erfarenhet från dagligvaruhandeln är meriterande
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 maj 2021 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se.

Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.

Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.

Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.