Tekniker till Verkstadsindustrin

Tekniker till Verkstadsindustrin

Vill du bli Tekniker?

Är du en praktiker som saknar motivation för teoretiska studier? Kan du tänka dig att jobba som tekniker? Är du ambitiös och driven? I så fall - Läs vidare!

En av våra kunder är på jakt efter ambitiösa teknikintresserade personer som vill utvecklas till tekniker inom tillverkningsindustrin.

Du erbjuds en alternativ och smart karriärväg för att via anställning utvecklas till tekniker och skapa dig en bra framtid i ett internationellt företag med stora utvecklingsmöjligheter och behov av tekniker.

Företaget har flera möjliga tjänster med teknikinriktning idag och arbetsuppgifter bestäms utifrån dina önskemål och företagets behov. Du kommer sannolikt att inleda med produktionsjobb för att lära dig processer och produkter. Vart ditt nästa steg på företaget blir avgörs utifrån din ambitionsnivå.

Vi vill att du har lämplig gymnasieutbildning, stort tekniskt intresse och att du hanterar svenska med lätthet i tal och skrift.
Du har säkert förstått att vi vill att du är ambitiös och målmedveten. Samarbetsförmåga och ödmjukhet är också viktigt, liksom att du är lättlärd och har hög problemlösningsförmåga.

Extra glad blir vi om du är tjej.

Arbetstid: Heltid, dagtid, alt 2-skift
Placeringsort:

Tillträde: Enligt överenskommelse

Visst låter detta som en spännande tjänst! Välkommen med din ansökan senast 2018.10.14. Du ansöker via www.codeq.se.

Rekryteringen genomförs i samarbete med Codeq AB. Frågor besvaras av Elin Möller 036-10 03 66.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 nov (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Codeq AB grundades 2005 och har kontor i Jönköping, Värnamo, Falköping och Ängelholm

Affärsidén är att vara en stark helhetsleverantör inom kompetensförsörjning och vi arbetar främst med rekrytering av tjänster till tekniknära och tillverkande företag.