Lärare i svenska och behörighet i annat ämne sökes till gymnasie i Jönköping!

Lärare i svenska och behörighet i annat ämne sökes till gymnasie i Jönköping!

Om företaget

Vi hjälper nu en av våra samarbetsskolor att förstärka sin personalstyrka med en lärare i svenska samt ytterligare ämne i gymnasiet. Skolan är en gymnasieskola och tjänsten erbjuder goda förutsättningar för att ta sig till och från skolan då den ligger centralt i Jönköping.

Dina arbetsuppgifter

Rekrytering av lärare i svenska samt kompetens i ett annat ämne i gymnasiet!
Tjänsten kräver av dig att ha en god förmåga att planera och utföra din undervisning på ett genuint, engagerat och strukturerat sätt.
Tjänsten ska tillsättas från början på vårterminen 2021.

Din profil

Nu söker vi dig som är legitimerad och behörig lärare i svenska samt ett annat ämne i gymnasiet. Som person är du empatisk, trygg, stabil och självgående. Du ser ditt uppdrag som lärare som en avgörande faktor till unga människors väg ut i arbetslivet och livet i stort. Du ska undervisa i svenska och även i ett annat ämne för gymnasieelever vilket kräver av dig att du har erfarenhet och förmåga att leda och lära på ett pedagogiskt sätt.

I din ledarroll är du tydlig och har en god samarbetsförmåga. Det är även viktigt att du är strukturerad, att du kan göra korrekta avvägningar och prioriteringar samt att du är noggrann och målmedveten för att upprätthålla kvalitet.

Ansökan

Är det dig vi söker?

Skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.
Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb
I denna tillsättning samarbetar kunden med Clockwork, som sköter hela rekryteringsprocessen.

Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig chefsrekryterare Safia Jaouhari på safia.jaouhari@clwork.se eller 073 351 27 53

Vill du veta mer?
Följ oss:
Facebook.com/skolbemanning
www.pedagogjobb.nu
Mer info
Kontaktperson Safia Jaouhari
Telefon 0733512753
Område Jönköping stad
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering finns till för dig som vill arbeta i skolans värld, från förskola till högskola. Vi bistår skolor och förskolor med bemanning och rekrytering av skolledare, förskollärare, lärare och övrig skolpersonal.

Vi är ett auktoriserat och ISO-certifierat bolag med kollektivavtal för lärare och annan skolpersonal.

Läs mer om oss på www.clockworkpersonal.se och www.pedagogjobb.nu