Matematiklärare till Jönköping

Matematiklärare till Jönköping

Om företaget

Nu hjälper vi vår samarbetsskola i Jönköping som söker lärare i matematik, Clockwork sköter rekryteringsprocessen och du anställs direkt av skolan.

Dina arbetsuppgifter

Nu söker dig som vill undervisa i matematik i årskurs 7-9. Du kommer tillsammans med ett mycket erfaret och kompetent team planera och utvärdera undervisningen. Ni kommer även att arbeta tätt kring bedömning och betygssättning både när det kommer till enskilda examinationsuppgifter och slutbetyg.

Utöver undervisning i matematik är du mentor för en klass med omkring 20 elever, ni träffas dagligen och då får du möjligheten att handleda eleverna både enskilt och i grupp.

Din profil

Vi söker dig som trivs med att arbeta i team och är behörig att undervisa i matematik. Detta är en unik chans för dig som är nyutexaminerad eller för dig som vill fortsätta att utveckla ditt didaktiska hantverk och förmåga att bygga relation med elever.

Som person är du prestigelös och arbetar gärna tillsammans med andra för att nå gemensamt uppsatta mål. Att lösa uppkomna problem utan att missa de långsiktiga strategierna faller sig naturligt för dig. Du har lätt för att kliva fram i sociala sammanhang och bygga långsiktiga relationer med såväl elever som kollegor.

Övrigt:
Tillsvidareanställning, 100%
Start: 1 augusti eller enligt överenskommelse

Ansökan

Är det dig vi söker?
Skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.
Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

I denna tillsättning samarbetar skolan med Clockwork Skolbemanning & Rekrytering som sköter hela processen. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare.

Följ oss:
www.linkedin.com/company/clockwork-skolbemanning www.facebook.com/skolbemanning

Få förslag på tjänster som passar dig.
www.pedagogjobb.nu
Mer info
Kontaktperson Elin Sanfridsson
Telefon 073 351 27 68
Område Jönköping stad
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 juli 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork skolrekrytering rekryterar och bemannar all skolpersonal över hela Sverige.

Med stora upparbetade nätverk och fokus på hög kvalité har vi snabbt fått förtroende av Sveriges största utbildningsföretag och kommuner.

Vi är inte ytterligare ett bemanningsföretag, vi är Clockwork - och vi kan skola! Vi har själva bakgrund som lärare, så när ni samarbetar med oss får ni all vår kompetens på köpet.

Läs mer om vår resa: www.clockworkpersonal.se/skolbemanningochrekrytering