Klasslärare till lågstadiet

Klasslärare till lågstadiet

Om företaget

Vill du ha en arbetsplats med fräscha, välanpassade lokaler som är utrustade med flexibla lärmiljöer? Vill du tillsammans med andra kreativa och motiverade lärare skapa undervisning med fokus på både yttre och inre motivation? Bra, då är det här arbetsplatsen för dig!

Vår samarbetsskola är en F-9 skola i centrala Jönköping med fokus på kollegialt och motiverande lärande. Lärarna arbetar i lärarlag där planering och olika didaktiska frågor lyfts och varje lag leds av en förstelärare. Att vara en del i utvecklingen av digitala hjälpmedel och IT är viktiga delar i det dagliga arbetet. Skolan erbjuder dessutom dig som lärare olika utvecklings- och karriärmöjligheter, som interna och externa utbildningar inom ledarskap, arbetslagsledare och nätverkande för förstelärare.

Dina arbetsuppgifter

Du arbetar som klasslärare i årskurs 2. Du arbetar enligt läroplanen tillsammans med de andra lärarna i laget och planerar, genomför, utvärderar och bedömer det pedagogiska arbetet. Ämnesövergripande undervisning och längre och kortare blockundervisning är positiva inslag i undervisningen.

Tjänsten på heltid, tillsvidare och tillträde är enligt överenskommelse.

Din profil

Du är behörig/legitimerad lärare för årskurs F-3. Som lärare är du trygg och kreativ samt bekväm i din roll som ledare. Du arbetar varierat och att bemöta elevers olikheter är något som driver dig.

Kanske är du precis färdigutbildad och söker din första tjänst? Kanske är du lärare sedan många år tillbaka och söker nya möjligheter? På denna skola har du verkligen chans att prova något nytt!

Om du är den vi söker, skicka då in din ansökan! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.

Sök tjänsten via: https://clockworkpersonal.se/for-jobbsokande/

I denna rekrytering samarbetar skolan med Clockwork Skolbemanning & Rekrytering, som sköter hela processen. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare: Safia Jaouhari 073 - 351 27 53 eller Märta Adolfsson 073 351 27 71.
Mer info
Kontaktperson Safia Jaouhari
Telefon 073-351 27 53
Område Jönköping stad
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 juni 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi bistår huvudmän och skolledare över hela landet med bemanning och rekrytering av all skolpersonal - från förskola till högskola. Vi arbetar mot samtliga skolformer och kan genom goda samarbeten och relationer skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt - att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget- så när ni samarbetar med oss, får ni all vår kompetens på köpet!

För dig som söker nya utmaningar, har vi stora nätverk. För dig som söker personal eller annat stöd, erbjuder vi skräddarsydda lösningar.
Alla våra konsulter erbjuds "lön varje fredag", gemensamma aktiviteter samt stöd av legitimerade lärare. Vi är självklart auktoriserade och ISO-certifierade.

Vill du bli en av oss?
Registrera en jobbevakning via www.pedagogjobb.nu eller besök vår hemsida för mer information om hur vi arbetar och vad vi erbjuder www.clockworkpersonal.se