Kalkylingenjör till JSB!

Kalkylingenjör till JSB!

Om företaget:

På JSB sätter vi prestige i att bygga för fler. Vi drivs av att utmana oss själva, våra kunder och branschen. Bland annat verkar vi aktivt för digitaliseringen av vårt arbete. Vi ser också byggnation av speciellt samhällsbyggnader och bostäder i ett större perspektiv, där människor och verksamheter är centrala.

Din roll:

I din roll som Kalkylingenjör kommer du att ansvara för kalkyleringen av nuvarande och framtida projekt inom offentlig och privat sektor. Du kommer ta fram kostnader och ha löpande dialog och kontakt med leverantörer inom området. Du driver arbetet självständigt från förfrågningsunderlag till färdigt anbud och du är även ett stöd till arbetsplatserna, framför allt i uppstartsskedet. I rollen kommer du att arbeta mot deadlines och du ingår i företagets kalkylatornätverk som träffas regelbundet för att dela med sig av idéer och erfarenheter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Kalkyleringen av nuvarande och framtida projekt inom offentlig och privat sektor
  • Löpande dialog och kontakt med leverantörer inom området
  • Driva arbetet från förfrågningsunderlag till färdigt anbud
  • Stöd till arbetsplatserna, framför allt i uppstartsskedet
Arbetstider: Kontorstider (07:00-16:00) med möjlighet till flextid.

Omfattning: Heltid

Placering: Jönköping

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att vi på Clevry ansvarar för rekryteringsprocessen men du kommer att bli direktanställd på JSB (med inledande provanställning på 6 månader).

Din profil:

Har du högskoleutbildning inom byggteknik, YH utbildning som arbetsledare eller entreprenadingenjör? Eller har du kanske flera års erfarenhet som kalkylingenjör sedan tidigare? Då är detta rollen för dig!

Krav för tjänsten:
  • Minst 2 års erfarenhet inom området
  • Du innehar en god systemvarna. Meriterade om du arbetat i Bidcon, Bluebeam och BIM-verktyg.
  • Flytande svenska i tal och skrift samt baskunskaper i engelska.
Som person är du drivande och vill ständigt utvecklas i din roll. Vidare ser vi gärna att du är analytisk, självgående, öppen och stresstålig.

Varför arbeta på JSB:

JSB är ett ungt företag som kontinuerligt växer och det finns stora möjligheter till utveckling inom företaget. Du kommer att kunna utveckla din tjänst och karriär, bland annat genom kompetenshöjande utbildningar. Några av förmånerna som erbjuds är rabatterat pris på elförbrukning, tankkort med rabatterat pris på drivmedel samt friskvårdsbidrag.

Rekryteringsprocessen:

I denna rekryteringsprocess samarbetar JSB med konsult- och rekryteringsföretaget Clevry. Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på telefonnummer +46 (0) 70 417 92 81. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om Clevry:

I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden
Mer info
Kontaktperson Sophia Borelius
Telefon 070 417 92 81
Område Jönköping stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 15 nov 2022 (51 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CLEVRY

Lindhagensgatan 74
112 18 Stockholm
08-612 04 90