Biträdande Frukt- & Gröntansvarig

Biträdande Frukt- & Gröntansvarig

Till vår City Gross i Jönköping söker vi en biträdande avdelningsansvarig för Frukt & Grönt som lever och lär efter vår mission; Att förgylla konsumentens vardag!

Dina arbetsuppgifter

I din roll som biträdande avdelningsansvarig för Frukt & Grönt ansvarar du för att vi erbjuder våra kunder en fräsch och inbjudande frukt- och gröntavdelning. Som medarbetare på frukt & grönt är du van att arbeta resultatinriktat genom att göra lönsamma affärer. En av dina främsta uppgifter är att kunna leda ett antal medarbetare varför tidigare ledarerfarenheter är av största vikt. Dina arbetsuppgifter innebär annars personalledning, inköp, varupåfyllnad, planering och uppföljning. Du och dina medarbetare medverkar till en trivsam, effektiv och säljande arbetsmiljö. Du rapporterar till chefen för övriga färskvaror som också har personalansvaret.

Våra butiker är öppna årets alla dagar, så arbete på kvällar och helger ingår som en naturlig del i butiksarbetet.

Din bakgrund

Som person är du resultatorienterad, har hög servicekänsla och jobbar effektivt med att optimera avdelningens resultat. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, framför allt vad gäller ledarskap och för att klara rollen ser vi att du har flera års erfarenhet från arbete inom Frukt och Grönt. Erfarenhet inom detaljhandeln är meriterande.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en spännande utmaning och ett stimulerande arbete i ett expansivt familjeföretag med intressanta framtidsplaner och starka värderingar. Det är viktigt för oss att du är samstämmig med dessa värderingar och har dem som utgångspunkt i arbetet.
  • Vi skapar vinst som ger oss resurser
  • Vi är nytänkare som vågar vara annorlunda
  • Vi tar socialt ansvar och värnar om vår omvärld
  • Vi söker kontinuitet och präglas av långsiktighet
Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför organisationen. Vår ambition är att rekrytera medarbetare med en bra mix av olika bakgrunder för att återspegla vårt samhälle och våra kunder.

Din ansökan

Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt.

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida www.citygross.se
Mer info