Butikssäljare Circle K Hyltena Jönköping - Varannan helg och extra vid behov

Butikssäljare Circle K Hyltena Jönköping - Varannan helg och extra vid behov

LOVE MEETING NEW PEOPLE?

Welcome to heaven.

På Circle K Hyltena Jönköping är det full fart dygnet runt, vi har roligt tillsammans och vi tror att du kommer att tycka att det känns meningsfullt att göra våra kunders liv enklare.

Vi söker hjälpsamma personer som kan hålla flera bollar i luften utan att tappa fokus på detaljerna. Den ena dagen är aldrig den andra lik här, och du kommer att ha många olika uppgifter, allt ifrån att ta hand om våra kunder till att förbereda mat och hålla butiken i toppskick.

Som motprestation för din energi och entusiasm kan vi lova dig stora möjligheter att utvecklas och värdefull erfarenhet i en utmanande arbetsmiljö med högt tempo. Om det här låter som något för dig måste vi prata mer.

Vi förväntar oss att du:

Ger våra kunder fantastisk service

Håll butiken i toppskick

Levererar på våra Famous for-kategorier (kaffe, mat, drivmedel)

Har kul med dina kollegor varje dag på jobbet

Våra medarbetare är det som skiljer oss från konkurrenterna och anledningen till att våra kunder kommer tillbaka. Din viktigaste uppgift på Circle K är att leverera snabb och vänlig service och se till att kunden alltid möts med ett leende och ett extra varmt mottagande.Med en positiv attityd och vilja att lära dig och utvecklas kan du komma långt på Circle K.

Vi värdesätter erfarenhet inom detaljhandel och service, men det är inte det viktigaste.

Vi söker personer som är...

motiverade

utåtriktade

säljfokuserade

omtänksamma

...allt annat kan vi lära dig! Dock behöver du vara minst 18 år, B-körkort och tillgång till egen bil dpå kommunala medel är begränsade.

Oavsett vart du är på väg, låt oss göra resan tillsammans.

Vi på Circle K tror att alla kan nå dit de vill.Utan någon tidigare arbetslivserfarenhet eller utbildning kan du snabbt avancera till nya arbetsuppgifter och roller. Du lär dig många olika saker inom många områden. Vilket i sin tur är en perfekt språngbräda - både i och utanför Circle K.

Tjänsten är till en början varannan helg samt extra vid behovsanställning, men vid intresse finns stora möjligheter att gå från extrajobb till drömjobb hos oss!

Vi ser gärna att studenter ansöker vid sidan av sina studier.

Urval sker löpande och tillträde omgående så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Sista ansökningsdag: 22 mars 2019

Kontaktperson: Mats Nilsson
Mejl: mats.nilsson@circlekeurope.com
Vi tar inte emot ansökningar vi mejl.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Sista ansökningsdag 22 mars (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Circle K är en av världens ledande butiks- och bensinstationskedjor och har cirka 12 000 försäljningsställen i sitt nätverk i Nordamerika (USA och Kanada), Europa (Norge, Sverige, Danmark, Polen, Baltikum och Ryssland), Asien och Mellanöstern. Vi är en familj som består av nästan 100 000 handlare som gör livet enklare för våra kunder i hela världen. Vi strävar efter att bli kundens första val som närbutik och bensinstation i hela världen. Våra butiker är kända för att erbjuda ett brett sortiment av kvalitetsprodukter och tjänster i en snabb, vänskaplig och ren miljö. ACT with PRIDE är vårt motto. Det definierar oss och skiljer oss från mängden. ACT with PRIDE representerar vårt DNA, kärnan i vårt företag som genomsyrar allt vi gör. PRIDE står för People, Results, Improvement, Development och Entrepreneurship.