Mjukvaruutvecklare till Cind AB

Mjukvaruutvecklare till Cind AB

Vill du jobba med mjukvaruutveckling och bli en del av ett innovativt företag som jobbar i framkant med spännande teknologi? Då är detta tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Cind AB söker vassa utvecklare inom C/C++ som vill vara med och skapa, utforma och effektivisera smarta lösningar åt kunder. Du kommer att jobba i ett team på 4 personer där arbetet kommer bestå av utveckling, felsökning och i vissa fall installationer hos kund.
Cind AB erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och tror på konceptet av frihet under ansvar.

Din profil

Vi söker dig som med din nyfikenhet, ditt engagemang och med din lösningsfokuserade inställning bidrar till företagets framåttänkande kultur och teamets ständiga utveckling. Du är en teamspelare som har lätt för att kommunicera med kollegor och kunder och brinner för programmering.

Skallkrav:
  • Relevant utbildning inom programmering
  • Flytande i engelska eller svenska i både skrift och tal
  • Goda kunskaper i Linux
  • B-körkort
Meriterande:
- Relevant erfarenhet

Villkor

Startdatum: Januari eller enligt överenskommelse
Arbetstider: Kontorstider
Omfattning: Heltid

Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Framtiden
Sista ansökningsdag 30 jan 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sedan Cind startades 2015 har deras ständiga fokus varit att utveckla lösningar för att effektivisera och automatisera personalintensiva mätrelaterade uppgifter inom logistik och skogsindustrin. Genom att använda deras produkter sparar deras kunder inte bara pengar utan det handlar minst lika mycket om att bygga kunskap om sin verksamhet via insamling av stora datamängder. Det är tack vare denna kunskapen som deras kunder tar smarta beslut och säkerställer sin konkurrensfördel.

Deras produkter mäter med hjälp av patenterad stereovision både snabbt och med hög precision. De utvecklas kontinuerligt för att tillgodose nya behov.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.