Serviceprojektledare Klimat, Caverion - Jönköping

Serviceprojektledare Klimat, Caverion - Jönköping

Till vår filial i Jönköping söker vi nu en ambitiös och framåtriktad Serviceprojektledare inom Klimat som vill utvecklas och växa med oss. Enheten har lång erfarenhet och bred kompetens inom flera teknikdiscipliner såsom ventilation, kyla, styr och regler, el och VS. Vi går mot en spännande framtid och bygger ett team som består av en sammansvetsad grupp med nära samarbete med varandra där du kommer att bli en viktig nyckelperson.

Arbetsuppgifter
Som Serviceprojektledare på Caverion sköter du den dagliga kontakten med kunder och medarbetare. Du gör även kalkyler som ligger till grund för offerter och reglerar kommande projekt. Rollen ger stor ansvarsfrihet men ställer också höga krav på ekonomiska resultat och nöjda kunder för långsiktiga relationer.

Hos oss får du ett självständigt och engagerande arbete som inkluderar ett stort kontaktnät både internt och externt. Du har stora möjligheter att utvecklas inom ditt område och växa inom företaget.

I rollen ingår även att
 • Kommunicera, engagera och motivera personal och kund
 • Planera och organisera projekt
 • Driva anläggningsprojekt med varierade komplexitet och storlek där flera olika teknikområden samverkar. Ibland med samordningsansvar
 • Driva projekt från specifikation till införande och drifttagning
 • Kommunicera med tekniska specialister samt kommersiella kontakter med entreprenörer och leverantörer
 • Utföra ekonomiskuppföljning
 • Vidareutveckla kundrelationer och främja merförsäljning
Kompetens
 • Teknisk gymnasieutbildning
 • Meriterande om du har en högskole- eller YH (KY) utbildning inom VVS, Bygg, el, fastighet eller teknik
 • Kompetens inom ventilation kyla
 • Erfarenhet av projektledning inom drift, teknisk förvaltning, entreprenad, VVS, el, eller styr och regler
 • Meriterande är utbildning inom entreprenadjuridik och erfarenhet av teknisk försäljning, flödesberäkningar samt BRR
 • Erfarenhet av att sammanställa kalkyler och offerter samt förhandla kontrakt
 • Förmåga att bygga relationer, vara drivande, målinriktad och road av att göra affärer
Varför Caverion?
Caverion Sverige AB ingår i Caverion-koncernen som är noterat på NASDAQ OMX Helsingfors. Koncernen omsatte 2017 cirka 2.4 miljarder euro och har nära 17.000 anställda inom 12 länder i norra och centrala Europa.

Caverions verksamhet i Sverige har cirka 3500 medarbetare och finns etablerade på drygt 80 orter. Detta gör att du som anställd har stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Det finns möjlighet att specialisera sig inom sitt kompetensområde samt att bredda sin kunskap till nya arbets- eller teknikområden. Caverion jobbar också med att utbilda och erbjuda anställda internt att ta på sig större roller i form av chefs- och arbetsledarroller.

Vi eftersträvar mångfald och jämlikhet och ser därför gärna såväl manliga som kvinnliga sökanden.

Vill du veta mer?
Om du tycker detta låter intressant och har någon fråga är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Lisbeth Hulander tel. 0730-817404 mail lisbeth.m.hulander@caverion.comalt.Servicechef Jonathan Nyberg tel. 0705- 32 89 70 mail jonathan.p.nyberg@caverion.com

OBS: Under perioden 2 juli - 29 juli kommer inte frågor att kunna besvaras på grund av semester.

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes

Vill du bli en i teamet?

Din ansökan vill vi ha senast den 12 augusti 2018.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 aug (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Våra tjänster och lösningar används i bostadshus, kommersiella fastigheter, inom offentlig sektor och i industriprocesser. Styrkan ligger i vår tekniska kompetens och våra heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters och industrianläggningars hela livscykel.