Servicetekniker

Servicetekniker

Vi expanderar och söker en servicetekniker

Arbetsbeskrivning
Som servicetekniker hos oss arbetar du i en intressant och internationell miljö. Dina kunder finns inom ett brett spann med blandning av stora som små företag inom industrin. Reparationer och service av lyftredskap, kransystem, telfrar samt installationer av nya kransystem. Du blir en del av ett framgångsrikt företag och ett serviceteam med ansvar för att serva våra kunder och eftermarknad. Rollen innebär att självständigt planera servicearbeten, delta vid installationer och skapa bra förutsättningar för en eftermarknad. Placeringsort för tjänsten enligt överenskommelse.

Vem är du?
Vi söker dig med erfarenhet av servicearbeten inom lyft. Du bör kunna läsa elritningar och kunna göra enklare elinstallationer, gärna el behörighet. Har du kunskap inom vår bransch och vår marknad ser vi det som ett stort plus. Som servicetekniker är det du tillsammans med vår projektledare som planerar, bokar, genomför och följer upp servicearbeten. Då våra leverantörer är internationella önskar vi kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift, samt B-körkort. Du är van vid, och positiv till, att vara resande.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig med hög social kompetens och gärna lite säljdriv. För att kunna nå eller överträffa uppsatta mål bör du vara resultatinriktad och självgående med god förmåga att planera och strukturera ditt arbete. Som person ska du vinna förtroende genom att vara professionell och rådgivande, och du har förmågan att underhålla och vidareutveckla kundrelationer.

Vilka är vi?
Vi är en ung organisation som kan erbjuda rätt person tillfälle att utvecklas tillsammans med oss. Du får en möjlighet att arbeta i en fartfylld, internationell miljö med goda möjligheter till personlig utveckling

Sök tjänsten genom att mejla din ansökan och CV till vår projektledare Benny Borg. benny.borg@carlstahl.com
Telefon 010-145 57 07

Då urval och intervjuer sker löpande är du välkommen med din ansökan snarast.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Benny Borg
Telefon 010-145 57 00
Email Mejla Benny Borg
Område Jönköping stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.carlstahl.com
Sista ansökningsdag 14 juli 2022 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Carl Stahl är ett tyskt familjeföretag sedan år 1880, med dotterföretag i 22 länder och ca 1.800 anställda, är en av Europas största leverantör av Lyft- och Materialhanteringsutrustning. Carl Stahl omsätter 341 miljoner Euro.
Företaget tillverkar och marknadsför kundanpassade lyftprodukter och materialhanteringssystem, produkter av stållinor för skidliftar, arkitektur, arbetsplatsutrustningar mm. I Sverige etablerades Carl Stahl år 2005 i Jönköping och har sedan starten vuxit till en väl etablerad och högt renommerad leverantör inom Svensk industri.
Vårt mål är att tillsammans skapa Sveriges bästa leverantör av Lyft- och Materialhanteringsutrustning.