CNC-operatör inom trä

CNC-operatör inom trä

Vi fortsätter att expandera och söker nu ytterligare CNC-operatörer för omgående anställning.

Företaget är underleverantör och tillverkar butiksinredning och inredning till offentliga miljöer. Produkterna tillverkas till stor del av skrivmateriel så som melamin, lackerad MDF, faner och Solid Surface som monteras till kompletta möbler. Produktfloran är mycket bred och arbetet innebär därför stor variation med många spännande utmaningar. Grunden i vår produktion är bearbetning av skiv-materiel i 5-axliga CNC maskiner från italienska Biesse och CAM-programmet Top-Solid.

Som CNC-operatör kommer du främst att arbeta med bearbetning av skivormaterial. Programmering ingår normalt ej, däremot kommer du att ansvara för justeringar av program samt att rätt verktyg används vid bearbetning och att maskinen du kör är korrekt ställd.

Krav på person

Vi söker främst dig som har någon bakgrund inom trä, gymnasium eller annan arbetslivserfarenhet inom trä. Har du erfarenhet från CNC-arbete är det meriterande.

Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper, att man är nyfiken, initiativrik, intresserad och har eget driv i sitt sätt att arbeta.

CNC Snickerier AB

Du hittar oss finns i moderna, nybyggda lokaler på Hedenstorps industriområde i Jönköping. Vi satsar aktivt på att ligga i framkant med tekniska investeringar och utveckling av produktionsmetoder och är lyhörda för förändringar.

https://www.cncab.se/jobba-hos-oss

Kontakt

Simon Joakimson

simon.joakimson@cncab.se

036-318777
Mer info
Kontaktperson Simon Joakimson
Telefon 072-7369377
Email Mejla Simon Joakimson
Område Jönköping stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, CNC-Operatör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.cncab.se/
Sista ansökningsdag 29 juni 2021 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

https://www.cncab.se/