Projektledare

Projektledare

Beskrivning av tjänsten

Det är en spännande tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Våra medarbetare är vår största tillgång och därför vill vi främja en miljö där våra medarbetare trivs. I en bransch som bygger på kompetens, vill vi utveckla och driva en kultur där lärandet är en del av det dagliga arbetet för våra medarbetare.

Bli en del av vårat team och upplev den unika mixen av det lokala kontoret med familjär stämning kombinerat med kraften i ett multinationellt företag som drivs av en brinnande entreprenörsanda.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som projektledare kommer du att få arbeta i allt från små, korta projekt på några månader till stora, långa åtaganden. Vi driver projekt och åtaganden både på plats hos våra kunder och från vårt kontor i Linköping. Vi arbetar såväl enskilt som tillsammans med nationella och internationella kollegor. Våra åtaganden och projekt genomförs med stöd av etablerade metoder och modeller som baseras på branschstandarder.

När du börjar arbeta på något av våra kontor i Linköping, Norrköping eller Jönköping får du en gedigen introduktion i företaget och möjligheter att skapa nätverk. Vi som jobbar här drivs av innovation och entreprenörskap och vi verkar i en miljö där du får förutsättningar att bidra med egna idéer. Tillsammans med din ledare sätter du upp din karriärplan som vi kontinuerligt arbetar med under året för att Du ska nå din högsta potential.

Vi arbetar med de lokala kunderna på våra lokala marknader, men du kan också dra fördel av vår storlek som företag med möjlighet till uppdrag och projekt på något av våra 30 kontor som arbetar med över 2000 olika kunder runt om i Sverige.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

För att lyckas i dina uppdrag behöver du vara ansvarsfull och resultatinriktad och du vet hur viktigt det är att hålla tidplaner och estimat. Du tar egna initiativ och är en självgående, utåtriktad och affärsmässig lagspelare som vill arbeta med människor och teknik.

Du har troligen en IT-inriktad akademisk examen eller motsvarande och har ett gediget teknikintresse. Minst tre års erfarenhet av att leda projekt inom IT. Du bör ha erfarenhet av någon/några utvecklings- och projektmetoder (t ex Pejl, Props, RUP, SCRUM).

Som person har du en mycket god problemlösningsförmåga. Du tar för dig och är öppen, nyfiken och gillar utmaningar. Vi värdesätter förmågan att kommunicera kring problem och lösningar samt att du är noggrann och flexibel. Du är även en mycket god organisatör med god framförhållning.

Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt, men senast den 29 februari. För denna tjänst hanterar vi ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Om du har några frågor så är du välkommen att kontakta Mårten Jacobsson, marten.jacobssont@cgi.com

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 mars 2020 (41 dagar kvar)