.Netutvecklare

.Netutvecklare

Beskrivning av tjänsten

CGI är en global IT leverantör som levererar högkvalitativ affärsrådgivning, systemintegration och outsourcing tjänster. Vi arbetar sida vid sida med kunder för att omvandla innovation, data och teknik till framgång för dem.

På CGI, är våra medarbetare vår största tillgång, och därför vill vi främja en miljö där våra medarbetare trivs. I en bransch som bygger på kompetens, vill vi utveckla och driva en kultur där lärandet är en del av det dagliga arbetet för våra medarbetare.

Nu har du möjlighet att bli en del av vårt team i Linköping, Norrköping eller Jönköping och uppleva den unika mixen av det lokala kontoret med familjär stämning kombinerat med kraften i ett multinationellt företag som drivs av en brinnande entreprenörsanda.

Dina framtida arbetsuppgifter

På våra kontor i Linköping, Norrköping och Jönköping arbetar vi med de lokala kunderna på den lokala marknaden, men du kan också dra fördel av vår storlek som företag med möjlighet till uppdrag och projekt på något av våra 30 kontor som arbetar med över 2000 olika kunder runt om i Sverige.

Som utvecklare kommer du att få arbeta i allt från små, korta projekt på några månader till stora, långa åtaganden. Vi driver projekt och åtaganden både på plats hos våra kunder och från vårt kontor på respektive ort. Vi arbetar såväl enskilt som tillsammans med nationella och internationella kollegor. Våra åtaganden och projekt genomförs med stöd av etablerade metoder och modeller som baseras på branschstandarder.

I den här rollen får du jobba med systemutveckling inom nedanstående områden:
  • Analys, systemdesign, utveckling och implementation av system
  • Testarbete för att kvalitetssäkra leveranser till kund
  • Dokumentation i olika former
Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi tror att du har en IT-inriktad akademisk examen eller motsvarande och några års arbetslivserfarenhet. Du en nyfiken utvecklare inom Microsoftplattformen.

Du känner starkt för att arbeta som konsult och uppskattar den variation som konsultyrket innebär vad gäller nya kunder, uppdrag och även resor. Du sätter alltid kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen. Som konsult delar du med dig av din kunskap, är ödmjuk och lätt att samarbeta med. Du respekterar och värdesätter dina kunder och kollegor och du har förmåga att själv hitta lösningar på problem.

Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt, men senast den 29 februari. För denna tjänst hanterar vi ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Om du har några frågor så är du välkommen att kontakta Mårten Jacobsson, marten.jacobssont@cgi.com

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 mars 2020 (49 dagar kvar)