Kökschef/kock till Bauergården i Bunn

Kökschef/kock till Bauergården i Bunn

Massor av arbetsglädje, stor möjlighet att utveckla och påverka vårt matkoncept i en inspirerande arbetsmiljö. Låter detta som ett spännande jobb? I så fall skall du söka jobbet som kökschef hos oss.

Vi står inför en spännande nyetablering och ambitionen att vara en mötesplats för mat, naturupplevelser och cykling i ett geografiskt område med stor besökspotential.

Vi ser helst att du har stor erfarenhet av att jobba i branschen och att du brinner för att utveckla nya koncept tillsammans med vårt kompetenta team. Som person är du ansvarsfull, har lätt för att samarbeta och du kryddar gärna det hela med personlig service.

Välkommen att mejla din ansökan + CV till vår Hotellchef sofia@bauergarden.se, Intervjuer sker löpande.

Via mail:
sofia@bauergarden.se

Företag BauerGården i Bunn orgnr: 556568-6671 telefon: 036-540 06 hemsida: www.bauergarden.se
Mer info
Telefon 036-540 06
Område Jönköping stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bauergarden.se
Sista ansökningsdag 28 jan 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Välkommen till idylliska Bunn.

Välkommen till BauerGården i idylliska Bunn mellan Gränna och Jönköping, bara 10 min från E4. En förstklassig konferensanläggning med förnämligt Gästgiveri och en exklusiv ställplats för husbilar.

Vi befinner oss mitt i "John-Bauer-land" och den kände konstnärens "trolska" miljöer.

I vår fina restaurang kan vi duka upp för ca 90 sittande matgäster eller ett par hundra minglande gäster. Vi älskar att komponera smakrika rätter och väljer med största omsorg ut råvaror , lokala då det är möjligt, och jobbar med trolska skogsinfluenser för att få en Bauersk känsla.