Engagerad säljare sökes till Bring Frigo i Jönköping

Engagerad säljare sökes till Bring Frigo i Jönköping

Drivs du av högt uppsatta individuella mål och att knyta nya kundkontakter? Får du den där extra kicken av att ha avslutat en lång säljprocess och din affär gått i hamn? Bring Frigo i Jönköping söker nu en engagerad säljare som tycker att försäljning är det som får hjärtat att slå ett slag extra.

Om tjänsten

Bring Frigo är experter på tempererade logistiklösningar. Vi utökar nu vår personalstyrka och söker en kompetent säljare med utgångspunkt från vårt kontor i Jönköping. Då vi är marknadsledande i Norden inom vårt expertisområde, kan vi erbjuda möjligheten att arbeta i de roligaste, största och mest komplexa kundprojekt branschen har att erbjuda.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av nykundsbearbetning och merförsäljning hos befintliga kunder. Du kommer sälja tempererade lagrings- och transportlösningar för kunder i södra Sverige. Våra säljcykler är relativt långa vilket innebär att kundbearbetningen bygger på långsiktighet. I rollen som säljare förväntas du driva försäljning både nationellt och internationellt på alla nivåer inom organisationen. Genom fortlöpande samarbeta med övriga avdelningar inom Bring, får du tillgång till ett värdefullt nätverk av kompetenser som ger dig de bästa förutsättningarna att nå ut till potentiella kunder. Vi arbetar mot uppsatta mål gällande mötesfrekvens, nyförsäljning och merförsäljning.

Hos Bring genomsyras arbetsklimatet av ledord som ärlighet, respekt, samarbete där vi tror att öppenhet och mod skapar engagerade medarbetare som bidrar till utveckling och resultat. Du ingår i ett nationellt säljteam som stöttar och pushar varandra i det dagliga arbetet. Tillsammans med försäljningschefen har ni som säljteam månatliga möten.

Vem är du?

Vi söker dig som brinner för att arbeta med komplexa logistiklösningar. För att bli framgångsrik i rollen behöver du ha minst ett par års arbetslivserfarenhet (ju fler desto bättre) där du har arbetat med komplex och kundanpassad B2B försäljning. Vi tror att du antingen har en bakgrund från logistikbranschen eller från producentleden. Kanske har du arbetat med någon form av tjänsteförsäljning där du även fått agera rådgivande på strategisk nivå?

Du är kommunikativ och har förmågan att bygga långsiktiga kundrelationer. Du drivs av att vara kreativ och lösningsfokuserade och tar gärna egna initiativ för att driva säljprocessen framåt. Du är självklart en van förhandlare och har god kännedom om hur en försäljningsprocess är uppbyggd och har tidigare erfarenhet av långa säljcykler. Vidare tror vi att du tidigare har jobbat i olika CRM-system samt har goda kunskaper i Office-paketet.

Dina tidigare kollegor och kunder beskriver dig som en professionell och social person som är lätt och trevligt att samarbeta med. Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift och innehar B-körkort.

Om verksamheten

Bring är en del av Posten Norge-koncernen, den fjärde största post- och logistikaktören i Norden. Vi är ett stort kompetent lag med omkring 17 000 medarbetare. Posten och Brings vision är att göra vardagen enklare och världen mindre. Vi ska förenkla och öka värdet för handel och kommunikation för människor och verksamheter i Norden.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se
Mer info
Kontaktperson Linnea Broman
Telefon 036173261
Område Jönköping stad
Yrkesroll Försäljning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 25 maj 2019 (4 dagar kvar)