Verksamhetsutvecklare / Förändringsledare IT / Digitalisering

Verksamhetsutvecklare / Förändringsledare IT / Digitalisering

Har du erfarenhet av verksamhetsutveckling inom IT och dessutom en bakgrund inom skogsbranschen? Vi söker dig som trivs i en roll med frihet under ansvar i en platt organisation, där du är en drivande nyckelspelare i bolagets digitaliseringsresa.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Sydved.

Om företagetSydved är ett skogsbolag som köper virke, erbjuder rådgivning och skoglig fullservice för skogsägare i södra Sverige. Bolaget präglas av ett klimat där det är högt i tak, där man tillsammans arbetar för att främja ett hållbart skogsbruk med balans mellan miljö och produktion. Initiativ om affärsmässighet, produktivitet och arbetstillfredsställelse premieras och det ges utrymme för personlig utveckling inom rollen. Bolaget som ägs av Stora Enso och Ahlstrom-Munksjö har 125 anställda som fördelas över sju distrikt, med huvudkontor i Jönköping. Bolaget står tillsammans med hela skogsbranschen inför en digitalisering och söker dig som vill vara en del av den.

ArbetsuppgifterSom verksamhetsutvecklare är du med och driver bolagets digitaliseringsfrågor och affärsutveckling samt förändringsarbetet kopplat till detta. Du tillhör Sydveds IT-avdelning och arbetar nära verksamheten med att utreda, analysera och driva beslut rörande IT-frågor. Du ansvarar för kravställning och implementering av nya system samt arbetar med att utveckla digitaliseringen av bolagets tjänsteportfölj. I rollen etablerar och vårdar du relationer med interna och externa aktörer, såsom skogsägare, entreprenörer och transportörer. Detta är en roll för dig som vill vara en nyckelperson i bolagets förändringsarbete och digitaliseringsresa.

Formella krav
  • Erfarenhet av att leda, driva och genomföra verksamhetsförändring
  • Erfarenhet av att driva igenom systemutvecklingsprojekt
  • Kunskap eller erfarenhet inom skogsbranschen med förståelse för de skogliga processerna
  • Du uttrycker dig obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska
  • B-körkort
I rollen förväntas du ta ansvar och självständigt driva ditt arbete framåt. Vi tror att du som söker trivs i en självständig i roll där du ges möjlighet att påverka verksamheten. Samtidigt har du har en öppen inställning till andra människor och har en god samarbetsförmåga. Du är social och duktig på att bygga långsiktiga relationer både inom och utanför organisationen. Vidare ser du på en fråga ur olika perspektiv och du har en förmåga att se samband och arbeta strategiskt för att föra verksamheten till nästa nivå. Du har intresset och förmågan att förstå affärsmässiga principer med fokus på god lönsamhet och tillväxt.

Övrig information
Start: Enligt överrenskommelse
Plats: Mellersta eller Södra Sverige, där Sydved har befintlig verksamhet.
Lön: Enligt överrenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: verksamhetsutvecklare, organisationsförändring, verksamhetsförandring, förändringsledare, IT, digitalisering, systemutvecklingsprojekt, skogsbolag, skogsägare, skogsbruk, Jönköping, Örebro, Mellersta Sverige, Södra Sverige, Heltid
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!