Verksamhetskonsult / Affärssystemskonsult till Xperitus

Verksamhetskonsult / Affärssystemskonsult till Xperitus

Har du förmågan att snabbt kunna sätta dig in i olika verksamhetsprocesser? Xperitus erbjuder dig en central och affärsnära roll med ett brett ansvarsområde.

Om företagetXperitus grundades 2008 av en grupp erfarna konsulter inom affärsprocesser och implementering av affärssystem. De är ett konsultbolag med kontor i Jönköping (huvudkontor), Göteborg, Stockholm och Köpenhamn.

Xperitus är specialiserade på implementation av affärssystem och systemintegration och tillhandahåller konsulttjänster relaterade till Oracle JD Edwards och Oracle NetSuite. De kombinerar erkända färdigheter och kunskaper med bred erfarenhet inom olika branscher, vilket gör att de kan erbjuda kostnadseffektiva tjänster som är innovativa och skapar värde för deras kunder. Xperitus arbetar främst mot större företag och har kunder över hela Europa.

I Jönköping arbetar det 22 konsulter, varav 6 personer är delägare. Hos Xperitus får du fördelarna så som närhet till kollegor, korta beslutsvägar med möjlighet till att påverka, flexibla arbetstider och generösa förmåner. Xperitus värdesätter att ha roligt på jobbet, därav brukar de arrangera gemensamma aktiviteter en gång i månaden.

ArbetsuppgifterI rollen som Verksamhetskonsult/Affärsystemskonsult arbetar du nära kunderna för att hitta lösningar som utvecklar och effektiviserar deras arbete i affärssystemen. Du kommer att ta en konsultativ roll för att förstå kundens behov för att sedan komma med lösningsförslag anpassade efter kundens verksamhet. Du kommer att få en utbildning internt för att kunna komma in i rollen på ett bra sätt. Vidare kan det förekomma en del resor både i Sverige, i och utanför Europa.

Formella krav
  • Avslutad eftergymnasial utbildning inom IT och/eller ingenjör
  • Något års arbetslivserfarenhet inom produktion och/eller logistik eller som verksamhetskonsult mot affärssystem
  • B-körkort
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
För att trivas i rollen är du en person som har förmåga att kommunicera tydligt samt uttrycka dig på ett pedagogiskt och informativt sätt. Du har lätt för att skapa nya relationer och du trivs i en roll med breda kontaktytor. Du bygger på ett genomtänkt sätt relationer till andra människor, visar ett stort intresse för andra och andras perspektiv. Att arbeta tillsammans med andra är något du lockas av och du har förmåga att anpassa dig till andras åsikter och till gruppens syfte. Vidare ser vi att du har ett lösningsfokuserat förhållningssätt och du kommer gärna med idéer och förslag.

Övrig information
* Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Xperitus.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Jönköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: verksamhetskonsult, applikationskonsult, affärssystemskonsult, affärssystem, ERP, verksamhet, kund, konsult, JD Edwards, Oracle, Xperitus, rekrytering, heltid, Jönköping
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.