Verksamhetskonsult / Affärssystemskonsult till Prosmart

Verksamhetskonsult / Affärssystemskonsult till Prosmart

Är du en person som har förmåga att se helheten i olika verksamhetsprocesser? Prosmart erbjuder dig en självständig roll där du snabbt blir en viktig del av företaget!

Om företagetProsmart levererar flexibla affärssystemlösningar anpassade efter kundens förutsättningar. Företaget utvecklar, marknadsför och supporterar affärssystemet Prosmart. Prosmarts kunder är verksamma inom svensk tillverkningsindustri, men har även kunder inom andra branscher.

Konsulterna har en bakgrund inom tillverkningsindustrin vilket innebär att de kan utbilda och hjälpa kunderna med mer än bara om hur Prosmart fungerar. Konsulterna hjälper även kunderna med att lägga upp rutiner och skapa anpassade arbetsflöden för att de ska utnyttja Prosmart på bästa sätt.

Tillsammans med sina samarbetspartners blir de en helhetsleverantör inom IT.
Prosmart består idag av sex medarbetare som värdesätter gemenskap och att ha roligt på jobbet!

ArbetsuppgifterI rollen som Verksamhetskonsult / Affärsystemskonsult arbetar du nära kunderna för att hitta lösningar som utvecklar och effektiviserar deras arbete i affärssystemen. Du innehar en konsultativ roll för att förstå kundens behov för att sedan komma med lösningsförslag anpassade efter kundens verksamhet. Vidare skriver du förstudie och presenterar den för kunden och arbetar aktivt med uppföljning.

Prosmarts kunder befinner sig runt om i Sverige vilket innebär att det kan förekomma en del resor inom landet.

Formella krav
  • Arbetslivserfarenhet av en tillverkningsindustri
  • B-körkort
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska
För att trivas i rollen får du energi av att umgås och föra dialoger med nya människor. Du bygger på ett genomtänkt sätt relationer till andra människor, visar stort intresse för andra och är en god lyssnare. Att samarbeta tillsammans med andra är något som du trivs med och du har lätt för att anpassa dig till gruppen och se helheten. Vidare har du intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och du anstränger dig för att leverera lösningar.

Övrig information
* Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Prosmart.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Utgångspunkt Nässjö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: konsult, affärssystemskonsult, konsult, affärssystem, ERP, Prosmart, tillverkningsindustri, kund, rekrytering, heltid, Jönköping, Nässjö
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.