Transportsäljare till Best Transport

Transportsäljare till Best Transport

Har du erfarenhet av försäljning inom transportbranschen och brinner för affären? Vi söker dig som lockas av att arbeta fritt under eget ansvar med att skapa unika lösningar för dina kunder. Här erbjuds du en roll som säljare av miljövänliga transportlösningar i ett av Sveriges ledande bud- och distributionsföretag.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos vår kund.

Om företagetBest Transport är ett av Sveriges ledande bud- och distributionsföretag. Sedan starten 1976 har företaget utfört miljontals transportuppdrag inom bud och distribution, IT-logistik och hemleveranser. Företaget består av ett flertal affärsområden i Sverige, Norge och Danmark som verkar på en lokal marknad. Kärnverksamheten består av lokala samma dag-transporter, vilket gör att viktiga regioner/städer har egna affärsområden. Som enda företaget i transportbranschen inkluderar Best Transport 100% klimatkompensation i alla sina transporter.

Efter fyra framgångsrika år ser Best Transport fortsatt tillväxt i Sverige med ca 15-17% per år. Målet är att vara ledande i Norden på snabba transporter.
I Jönköping arbetar 8 personer som tycker om att ha det fruktansvärt roligt på jobbet. Vi söker nu dig som vill vara en del av detta härliga gäng och få Best Transport att växa i Jönköping.

ArbetsuppgifterI rollen som säljare ansvarar du för hela försäljningsprocessen för både befintliga och potentiella kunder. Du har stor möjlighet att sätta din egen prägel och strategi för försäljningen, du planerar och genomför kundbesök, bygger upp din kundbas samt utvecklar långsiktiga relationer. Du utgår från kontoret i Jönköping och samarbetar med dina kollegor för att hitta de bästa lösningarna för varje kund med skräddarsydda anpassningar. Tack vare din tidigare erfarenhet inom branschen och din affärsförståelse sätter du dig snabbt in i kundernas behov för att presentera en lösning som passar dem.

Formella krav
  • Du har erfarenhet från transport- och logistikbranschen samt erfarenhet av försäljning
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
  • B-körkort
Vi ser att du som söker är en person som motiveras av att göra affärer och se lösningar. Du är trygg i kontakten med nya människor och tvekar inte inför att slå det där extra samtalet för att skapa nya kontakter och affärsmöjligheter. Dina kundkontakter präglas av din förmåga att förstå dina kunders behov och du tillför energi både mot kunder och kollegor. Vidare trivs du med att arbeta med andra och delar gärna med dig av dina tankar och erfarenheter för att tillsammans skapa så passande lösningar som möjligt.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Jönköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord: transportsäljare, säljare, sälj, försäljning, account manager, key account manager, AM, KAM, transport, logistik, bud, distribution, heltid, rekrytering, Jönköping
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.