Teknisk ställare / Ställare till Superfos

Teknisk ställare / Ställare till Superfos

Vill du jobba med den senaste tekniken i nya projekt? Vill du vidareutvecklas inom området och samtidigt vara en del av en tillväxtresa? Då ska du ta chansen och söka denna tjänst!

Om företagetRPC Superfos Mullsjö AB tillverkar formsprutade plastförpackningar till livsmedelsindustrin. Bolaget bedriver sin verksamhet i nybyggda lokaler i Mullsjö utanför Jönköping och omsätter 700 MSEK och har 180 anställda. Bolaget ingår i Berry Global som är en av världens största tillverkare av plastförpackningar och noterade på New York Stock Exchange.

Företaget satsar ständigt på utveckling där vi söker dig som vill vara med på denna resa. Du ges möjligheten att arbeta med ny teknik i en rolig och härlig arbetsmiljö.

ArbetsuppgifterI rollen som teknisk ställare ansvarar du för att utföra omställ av formverktyg och dess kringutrustning, efter satt planeringsplan. Du genomför verktygsbyten och igångkörning av nya produkter. Vidare arbetar du med mekanisk felsökning av maskinerna och är avhjälpande vid felbilder. Du tillhör teknikgruppen som består av 19 personer där ni samarbetar i arbetet. Hos Superfos får du möjligheten att arbeta varierat i din roll som teknisk ställare utifrån det område som du är intresserad av.

Formella krav
  • Erfarenhet som tekniker, mekaniker och/eller ställare
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska
För att trivas i rollen har du förmåga och intresse för att samarbeta med andra människor. Du är en person som trivs med högt tempo och är öppen för förändring där du snabbt kan ändra ditt förhållningssätt i arbetet. Vidare är du noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard.

Övrig information
Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Superfos.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Mullsjö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord: tekniker, teknisk ställare, teknik, ställare, mekanik, robot, verktyg, formsprutning, plastindustrin, heltid, rekrytering, RPC Superfos, Superfos, Berry Global, Mullsjö, Jönköping
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.