Teknisk specialist till Telia Company

Teknisk specialist till Telia Company

Har du erfarenhet inom teknik och nätverk och vill ta ett nästa steg i karriären? Motiveras du av att arbeta i kundnära projekt där du får möjlighet att bidra med idéer och förslag utifrån din tekniska kompetens? Då är detta rätt uppdrag för dig!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 6 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Telia Company. Det finns goda möjligheter till fortsatt jobb efteråt.

Om företagetTelia Company verkar inom telekombranschen och hjälper människor samt företag att kommunicera på ett enkelt, effektivt och miljövänligt sätt. Deras ambition är att vara ledande på alla sina marknader. De verkar internationellt och erbjuder en professionell och föränderlig miljö.

Telia söker nu medarbetare till sitt kontor i centrala Jönköping. Du ingår i ett team som består utav 18 personer där ni tillsammans supporterar Telias största datakomkunder. Du blir en del av en god gemenskap där du får möjlighet att bidra till Telias fortsatta utvecklingsresa.

ArbetsuppgifterI rollen som teknisk specialist arbetar du med alla Telias nya datakomprodukter för företag i såväl Sverige som internationellt. Arbetet innebär leverans av design och konfiguration till diverse nätverksutrustning. Du är delaktig i projektmöten samt bidrar med tekniskt stöd i de leveranser som du arbetar med där du har dialog med kund samt internt med dina kollegor. Du är även delaktig i produktutvecklingsprojekt och eftermarknadsarbete där du får möjligheten att bidra med idéer utifrån din tekniska kompetens.

I rollen erbjuds du möjligheten att arbeta i en varierad och kundfokuserad roll där du tilldelas ett tydligt ägandeskap för dina uppgifter och där du får utnyttja din tekniska kompetens. Telia är inne i en transformationsresa av både teknik och arbetssätt för att bli effektivare, där du får möjligheten att bli en viktig del i denna resa. I detta arbete är hela teamet involverat där alla får dela sina idéer och synpunkter.

Formella krav
  • Tidigare arbetslivserfarenhet inom området, som tekniker inom nätverk och/eller datakommunikation
  • Kunskap och erfarenhet inom Cisco motsvarande CCNP
  • Meriterande: Erfarenhet av annan hårdvara inom nätverk som HP/Aruba, Alcatel, Huawei m.fl
  • Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska
För att trivas i rollen är du en nyfiken person med ett stort tekniskt intresse. Du har ett intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och du anstränger dig för att leverera lösningar där kunden är i fokus. Du har även förmågan att jobba självständigt och att se helheten i dialog med kunder, kollegor och entreprenörer. Vi ser också att du är prestigelös och motiveras av att arbeta tillsammans med andra. Vidare motiveras du även att få sätta igång projekt och du bidrar gärna med nya idéer.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Jönköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: teknisk specialist, specialist, teknik, IT, nätverk, datakom, datakommunikation, data, kund, projekt, support, konfiguration, design, leverans, telekom, Telia, heltid, uppdrag, Jönköping
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!