Teknisk säljare till 2B Best Business AB

Teknisk säljare till 2B Best Business AB

Vill du kombinera din tekniska kompetens med en utvecklande roll som säljare? Motiveras du av att bygga långsiktiga kundrelationer? 2B Best Business erbjuder en spännande roll som teknisk säljare, där du får arbeta tillsammans med innovativa medarbetare i ett prestigelöst arbetsklimat.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos 2B Best Business.

Om företaget2B Best Business AB är ett företag som säljer tekniska komponenter och lösningar med högt teknikinnehåll. Tillsammans med sina kunder finner företaget smarta tekniska lösningar och optimala produktionsprocesser. Med hjälp av SolidWorks utvecklar 2B Best Business komponenter och med ett väl utvecklat mätcenter säkerställer företaget hög kvalitet. 2B Best Business har dessutom ett välfungerande lager som säkerställer hög leveranssäkerhet.

Företaget har sitt säte i Anderstorp och består av 15 drivna medarbetare. Som alla strävar efter att lyckas genom att hjälpa företagets kunder och leverantörer att lyckas.

Du arbetar nationellt i rollen som säljare, vilket innebär resor runt om i Sverige.

ArbetsuppgifterI rollen som teknisk säljare ansvarar du för hela försäljningsprocessen, vilket innebär allt från prospektering och kundbearbetning, till att bistå med teknisk rådgivning, skapa offerter och prissätta din försäljning. Din roll innefattar även att vårda och vidareutveckla befintliga kundrelationer samtidigt som du bidrar med idéer och förslag på nya tillvägagångssätt för att nå ut till potentiella kunder. Din roll blir att förstå kundens behov, ritningsförslag och verksamhetsprocesser. För att sedan agera länken mellan flera kontaktytor, där du tillsammans med kunder, leverantörer och B2 Best Business tekniker hittar den bästa tekniska lösningen för att förbättra eller effektivisera kundföretagets verksamhet.

Du arbetar i en varierad roll där du förväntas ta egna initiativ och driva ditt eget arbete framåt. 2B Best Business erbjuder stora utvecklingsmöjligheter för dig som vill växa i företaget.

Formella krav
  • Du har grundläggande teknisk kompetens inom exempelvis gjutning, plåt eller annan industriell produktion
  • Du har erfarenhet av kundbemötande B2B
  • Du kan läsa och förstå tekniska ritningar
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
  • Meriterande: du har arbetslivserfarenhet som säljare inom teknik/industri
För att trivas i rollen tror vi att du har ett stort eget driv och ett genuint tekniskt intresse. I rollen förväntas du ta ansvar och självständigt driva ditt arbete framåt, du planerar och utför aktiviteter. Som person du nyfiken och du motiveras av att sätta igång och driva projekt framåt. Du bidrar med idéer och nya perspektiv och har ett intresse för att lära dig nya saker och att testa på nya tillvägagångssätt. Därtill har du en god social förmåga och är duktig på att bygga genomtänkta/långsiktiga relationer. Detta gör du genom att alltid ha kunden i fokus och visa att stort intresse för att hitta bästa möjliga lösning genom att jobba rådgivande i kunddialogen.

Övrig information
Start: Efter överenskommelse
Plats: Anderstorp
Lön: Efter överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Account Manager, säljare, teknisk säljare, plåt, gjutning, industri, Jönköping, Värnamo, Anderstorp, Heltid, kundvårdare,
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!