Teknisk projektledare till Automationsgruppen 3Button Group

Teknisk projektledare till Automationsgruppen 3Button Group

Har du en teknisk bakgrund och är redo för nästa steg i karriären? Lockas du av att arbeta på ett företag som ligger i teknikens framkant där du ges ett stort personligt ansvar? Då bör du söka denna tjänst!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Front Automation.

Om företagetFront Automation, Fröjd Automation och IML Technologies ingår i den entreprenörsdrivna automationsgruppen 3Button Group. Bolagen drivs i nära samarbete med varandra med gemensam ledning. Tillsammans är de cirka 30 medarbetare.

De tre bolagen har olika marknad där Front Automation fokuserar på robotautomation inom plock, pack och palletering. IML Technologies har sina kunder inom plastindustri och tillverkning av förpackningar och Fröjd Automation levererar kompletta automationslinjer till tillverkningsindustrin. Gemensam nämnare är användarvänlig automation med fokus på intelligent styrning.

Denna tjänst är till Front Automation i Jönköping. Här blir du en del av ett engagerat team där ni tillsammans driver företagets fortsatta tillväxt.

ArbetsuppgifterI rollen som teknisk projektledare har du en nyckelroll med ett helhetsansvar för projekten som du driver. Detta innebär att du leder arbetet med att ta fram en teknisk lösning, du planerar och arbetsleder personal samt ansvarar du för projektets ekonomi, inköp och uppföljning. Du driver några projekt parallellt och en typisk storlek på projekt är mellan 2 - 8 MSEK där du i huvudsak arbetar med svenska kunder. Som projektledare är du den samordnade funktionen för att teamet levererar planenligt, detta gör du genom att övervaka utvecklingen, koordinera aktiviteter och proaktivt hantera risker och möjligheter. Vidare driver du frågor mot kund gällande projektet samtidigt som du har ett nära samarbete med såväl leverantörer som övriga funktioner på företaget.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning inom teknik
  • Erfarenhet av automation och maskinbyggnation
  • Tekniskt intresse och kunnande
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska såväl som engelska
Vi tror att du som söker har ett stort tekniskt intresse och har självförtroende i kontakten med nya människor. Du har sinne för detaljer kombinerat med en helhetssyn där ansvar för personal, planering och ekonomi är viktiga delar. Du har förmågan och intresset att samarbeta med andra människor i ditt arbete och du drivs av att hantera kontakter med både kunder som leverantörer. Vi tror att du trivs att arbeta i ett klimat med högt tempo där du kan strukturera dina projekt.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Jönköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!