Teknisk innesäljare / kundsupport till Trelleborg Sealing Solutions

Teknisk innesäljare / kundsupport till Trelleborg Sealing Solutions

Är du en självgående och noggrann person med ett intresse för kundservice? Vill du arbeta i en härlig och varierad miljö på ett världsledande företag? Vi erbjuder dig en roll där du får möjlighet att hjälpa kunder och ge högklassig service!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att Trelleborg har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Trelleborg en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetTrelleborg är en världsledare inom specialutvecklade polymerlösningar som tätar, dämpar och skyddar kritiska applikationer i krävande miljöer. De innovativa lösningarna accelererar kundernas utveckling på ett hållbart sätt. Trelleborgkoncernen omsätter runt 34 miljarder kronor och har verksamhet i cirka 50 länder.

Trelleborg Sealing Solutions är en ledande global leverantör av polymerbaserade kritiska tätningslösningar för krävande miljöer såsom generell industri, personbilar och flyg. Företaget består av 28 anställda inom försäljning och teknisk support. Kulturen präglas av gemenskap och delaktighet där du får möjlighet att utvecklas tillsammans med dina kollegor och kunder.

ArbetsuppgifterI rollen som innesäljare ansvarar du för att samordna affärsförslag till kunder tillsammans med säljorganisationen. Detta gör du genom en kontinuerlig dialog med kunderna för att förstå deras behov. Du ansvarar för att upprätta offerter, ta in offertunderlag ifrån leverantörer och sätta rätt pris. Du har ett nära samarbete med både kollegor, kunder och leverantörer för att säkerställa rätt kvalité och leverans.

Du kommer att få en gedigen introduktion till arbetet och systemet. På sikt kommer du få möjlighet att genomföra kundbesök tillsammans med säljorganisationen för att lära känna kunderna närmre.

Formella krav
  • Arbetslivserfarenhet inom service-, kundkontakt och/eller offertarbete
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
  • Meriterande: Avslutad eftergymnasial utbildning inom teknik, ekonomi och/eller logistik
  • B-körkort
För att trivas i rollen brinner du för att skapa en god kundupplevelse och leverera lösningar. Du är trygg i kontakten med nya personer och är noggrann med detaljer i arbetet. Du ser lätt vad som behöver göras för att driva ditt arbete framåt och är väl medveten om mål och kvalitetsstandard. Eftersom Trelleborg AB strävar efter att bibehålla sin goda och stöttande företagskultur ser vi också att du motiveras av att samarbeta tillsammans med dina kollegor.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Jönköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: teknisk innesäljare, innesäljare, teknik, offert, kund, kundkontakt, affärer, leverantör, service, kundservice, Trelleborg, Trelleborg Sealing Solutions, heltid, Jönköping
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.