Teamledare / Verksamhetsutvecklare till INVID

Teamledare / Verksamhetsutvecklare till INVID

Lockas du av att arbeta i en varierad roll på en arbetsplats med en kultur som uppmuntrar till dialog och innovation? Har du dessutom god förståelse för olika verksamheter och affärer? Nu har du chansen att kombinera sälj med ledarskap i framtidens bransch!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos INVID.

Om företagetINVID är en proaktiv IT-partner och rådgivare som förenklar och förbättrar. Företaget har sedan starten år 1995 haft framgångsrika år vilket återspeglar sig i medarbetarnas engagemang och kompetens. INVIDs partnerskap bygger på närhet, lyhördhet och transparens. Företaget har alltid ögonen på omvärlden för att tillsammans och proaktivt hitta lösningar som förenklar och stärker kundernas verksamhet och utveckling.

INVID omsätter ca 245 MSEK och är drygt 110 anställda fördelade på sex orter. Verksamheten är indelad i tre affärsområden-, verksamhetsstöd, drift och infrastruktur. I denna tjänst ingår du i affärsområdet verksamhetsstöd som idag består av 25 personer. Affärsområdet arbetar med affärssystemet Pyramid Business Studio, Smart Industri (produktionsmätning), FlowChart ledningssystem och AMEa, en produkt för arbetsmarknadsenheter.

Hos INVID får du fördelarna så som insikt i många spännande verksamheter, personlig utveckling och möjlighet till att påverka. Du blir minst sagt en del av ett härligt gäng där ni tillsammans bidrar till företagets fortsatta tillväxt.

ArbetsuppgifterI rollen som teamledare ansvarar du för ett konsult- och säljteam på 15 personer där ledarskap och coachning kombineras med en säljorienterad roll. Teamets huvudsakliga uppdragsområden ligger inom affärssystemet Pyramid Business Studio med tillhörande kringtjänster och produkter samt en stor del egenutvecklade funktioner.

Som säljare ansvarar du för hela försäljningsprocessen där fokus blir att identifiera potentiella kunder inom de målgrupper som företaget riktar sig mot. Syftet är att stärka företagets position på marknaden och öka affärsmöjligheterna. Du upprätthåller en god kunskap om IT-branschen och planerar strategiska aktiviteter som ska genomföras för en god affärsrelation.

Vidare ingår du i en styrgrupp där du tillsammans med affärsområdeschefen upprättar, planerar och följer upp affärsplanen. Du arbetar aktivt med att coacha och arbetsleda teamet för att säkerställa kvalitén och utvecklingen. Tjänsteutveckling och kompetensutveckling inom ditt team är kritiska områden som du förväntas ta ansvar för. Du ansvarar dessutom för teamets omsättningsbudget och rapporterar till affärsområdeschefen.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Arbetslivserfarenhet inom ledarskap och försäljning
  • God förståelse inom företagsekonomi med anknytning till uppföljning, budget-, prognos- och affärsplanearbete
  • B-körkort
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
  • Meriterande: Arbetslivserfarenhet från IT-branschen
För att trivas i rollen bör du vara en person som kan motivera och inspirera andra. Du är en lagspelare som trivs med att arbeta i ett tätt samarbete med dina kollegor och du har förmågan att anpassa ditt ledarskap efter de individer som du arbetar med. Vidare drivs du av att ta fram nya koncept och kommer ofta på nya idéer och infallsvinklar i arbetet. Som person har du ett nytänkande som kan omsättas i praktiken och som leder till resultat.

Övrig information
Start: efter överenskommelse
Plats: jönköping
Lön: efter överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: IT, chef, teamledare, team leader, ledare, ledarskap, teknik, affärssystem, affär, verksamhet, sälj, account manager, key acount, säljare, säljcoach, säljteam, affärsområde, heltid, jönköping, pyramid
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!