Junior Team ledare inom produktion till Lindström Group

Junior Team ledare inom produktion till Lindström Group

Är du en ansvarstagande person som gillar planering och struktur men samtidigt inte är rädd för att kavla upp armarna och jobba? Vi söker en Team Ledare till Lindström Group.

Om företagetLindström är ett av Europas ledande textilserviceföretag med över 165 års erfarenhet inom textilbranschen. Lindström erbjuder servicelösningar för företags olika behov av textilier, arbetskläder och skydd. Comforta är en del utav Lindström Group och de är specialiserade på textilservice för hotellbranschen. Företaget äger och tillhandahåller textiler som hyrs ut till framförallt hotell i närområdet, men även inom restaurangbranschen.

ArbetsuppgifterI rollen som Team Ledare kommer du att ansvara för 8 personer. Du förväntas driva och planera arbetet kring personalen och den löpande produktionen. Du planerar även leveransen, lägger och hanterar ordar samt har kontakt med kunder och chaufförer. Vidare arbetar du även operativt med maskinerna och startar upp dem.

Formella krav
  • Något års arbetslivserfarenhet
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska
  • Du innehar B-körkort
För att lyckas i rollen som Team Ledare är du en driven och ansvarstagande person som motiveras av att leda och planera grupper. Du förblir motiverad och effektiv trots bakslag och du är en person som trivs av att arbeta i ett högt tempo. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och du har förmågan att hålla och skapa struktur i arbetet. Vidare har du en utvecklad problemlösningsförmåga i kombination med en lösningsfokuserad inställning.

Övrig information
Start: enligt överenskommelse
Plats: Jönköping
Lön: enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.