Supporttekniker / IT / 1st line support

Supporttekniker / IT / 1st line support

Har du ett intresse för nätverk och vill du arbeta i en kommunikativ roll som utmanar din analytiska sida? Lockas du av möjligheten att tillhöra ett team? Vi söker dig som vill utveckla dina tekniska kunskaper på ett expansivt företag.

Om företagetBravura är ett av de snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretagen i Sverige. Vi har utsetts till Gasellföretag sex år i rad och vårt långsiktiga mål är att fortsätta vår expansiva tillväxt med bibehållen lönsamhet. Idag finns Bravura i Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Linköping; Jönköping är en given punkt där vi nu expanderar för att komma närmre företag och arbetssökande i landet. På våra kontor arbetar drygt 160 medarbetare, men den största delen av våra anställda, idag cirka 600 konsulter, arbetar ute på uppdrag hos våra kunder.

ArbetsuppgifterI denna roll arbetar du med att leverera den bästa tänkbara servicen till företagets kunder. I det dagliga arbetet arbetar du tillsammans med teamet för att lösa kundernas IT-utmaningar. Supportärendena som kommer in tas emot via mail och telefon och ditt arbete är att göra prioriteringar efter behov och tid. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att hantera ärenden på egen hand främst i både 1st-line och 2nd-line, det kan däremot även förekomma ärenden i 3rd-line som du förväntas att lösa.

Formella krav
  • Något års arbetslivserfarenhet inom området
  • Kunskap inom Active Directory Users and Groups och Citrix
  • Du talar och skriver obehindrat på såväl svenska som engelska
  • Meriterande: Kunskap i Exchange
Ditt stora intresse för IT och service samt din nyfikenhet för att lära dig nya saker kommer att vara mycket uppskattat i den här tjänsten. För att lyckas i rollen är du en positiv person som får energi av att föra dialoger med nya människor . Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och du anstränger dig för att leverera lösningar. Vidare ser vi att du har ett lösningsfokuserat förhållningssätt och att du gärna kommer med idéer och förslag.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

* Det här är ett konsultuppdrag på heltid. Du kommer att vara anställd av Bravura och arbeta som konsult hos företaget. Det finns goda möjligheter till förlängning av konsultuppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Jönköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.