Speditör / Administratör / sommarjobb till Agility

Speditör / Administratör / sommarjobb till Agility

Är du nyfiken på logistikbranschen och söker ett meriterande sommarjobb inom administration och logistik? Vi söker dig till ett sommarvikariat som speditör till ett stort globalt företag!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 4 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Agility. Här får du chansen att utvecklas inom området samt får du tillgång till ett brett nätverk.

Om företagetAgility är en av världens ledande leverantörer av internationella flyg-, sjö-och vägtransporter, lagring, distribution och specialtjänster för projektlogistik, mässor och evenemang. Företaget är börsnoterat med en omsättning på närmre 6 miljarder USD och har 32 000 anställda på mer än 550 platser i 120 länder.

I Jönköping arbetar 15 personer där kulturen präglas av gemenskap, flexibilitet och frihet.

ArbetsuppgifterI rollen som speditör arbetar du administrativt inom området bilspedition. Du hanterar transport-och speditionsuppdrag enligt kund-och leverantörsavtal samt arbetar du med fakturering, registrering i bokningssystemen samt exportanmälningar. Vidare har du daglig kontakt med kunder, åkerier och kollegor via telefon och mejl för att hantera de olika ärenden som uppstår. Då arbetet innebär mycket kundkontakt kommer du att arbeta proaktivt för att säkerställa så att alla processer följer de rutiner och bestämmelser som finns, men också ta emot kundens frågor och funderingar. Här blir du en del av ett team med god sammanhållning och du erbjuds en god introduktion.

Formella krav
  • God dator-och systemvana
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
För att trivas i rollen är du en person med sinne för struktur som trivs i en roll där du får ge god service till andra. Du är utåtriktad och har en god tillit till dig själv och andra i arbetet. Vidare tar du ansvar för dina arbetsuppgifter och kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt i arbetet. Att leverera lösningar till andra ser du som motiverande och du har en lösningsfokuserad inställning.

Övrig information
Start: April/maj
Plats: Jönköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: speditör, spedition, import, export, administration, administratör, kundservice, kund, fakturering, registrering, transport, transportbranschen, sommarjobb, semestervikariat, uppdrag, heltid, Jönköping, Agility
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.