Sommarjobba som kundtjänstmedarbetare / telefonsupport

Sommarjobba som kundtjänstmedarbetare / telefonsupport

Trivs du med att arbeta med telefonen som verktyg? Har du erfarenhet inom kundtjänst eller kundservice i någon form och vill utvecklas på ett av Sveriges största transportföretag?

Om tjänstenDet här är ett sommarjobb och konsultuppdrag på heltid som varar i 3 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos företaget.

Om företagetFöretaget är en global koncern som arbetar med att leverera logistiktjänster till kunder inom bland annat fordonsindustrin och tillverkningsindustrin. Företaget ingår i en global koncern som är under stark tillväxt och söker därför kundtjänstmedarbetare som en viktig del i detta. Tjänsten är placerad i Jönköping och för rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter på sikt.

ArbetsuppgifterI rollen som kundtjänstmedarbetare arbetar du framförallt med inkommande samtal från kunder där du följer upp deras leveranser. Du bevakar även inkorgar med ärenden samt chattar med kunder som behöver support. Du ingår i ett team och tillsammans arbetar ni med såväl privatkunder som företagskunder. I rollen som kundtjänstmedarbetare har du dator och telefon som främsta arbetsverktyg. Tjänsten innebär också att du ibland ringer ut till företagets befintliga kunder för att fastställa leveranstider.

Formella krav
  • Avslutad gymnasieutbildning
  • Tidigare arbetslivserfarenhet från att stötta kunder via telefon
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och har goda kunskaper i engelska
  • Du har goda kunskaper i Officepaketet
Vi tror att du som söker har vilja, intresse och förmåga att hjälpa andra och anstänger dig för att leverera lösningar i ett högt tempo. Du har förmågan att fatta egna beslut samtidigt som du inte är rädd för att be om hjälp vid behov. Vidare har du en fallenhet för att samarbeta med andra människor och du är tillmötesgående som person.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: vecka 23-34
Plats: Jönköping (ljungarum)
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: kundtjänst, kundtjänstmedarbetare, administratör, service, logistik, Jönköping
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.