SharePoint-konsult till INVID

SharePoint-konsult till INVID

Har du kunskap och intresse för tjänsteutveckling i SharePoint? Vill du utvecklas i ett tillväxtföretag i framkant? Nu har du möjligheten att arbeta med innovativ utveckling i en kreativ roll som SharePoint-konsult hos INVID.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos INVID.

Om företagetINVID är en proaktiv IT-partner och rådgivare som förenklar och förbättrar. Företaget har sedan starten år 1995 haft framgångsrika år vilket återspeglar sig i medarbetarnas engagemang och kompetens. INVIDs partnerskap bygger på närhet, lyhördhet och transparens. Företaget har alltid ögonen på omvärlden för att tillsammans och proaktivt hitta lösningar som förenklar och stärker kundernas verksamhet och utveckling.INVID omsätter ca 250 MSEK och är drygt 110 anställda fördelade på sex orter. Verksamheten är indelad i tre affärsområden-, Verksamhetsstöd, Drift och Infrastruktur. Hos INVID får du fördelarna så som insikt i många spännande verksamheter samtidigt som din personliga kompetensutveckling och intresse står i fokus.

ArbetsuppgifterI rollen som SharePoint- konsult ansvarar du för vidareutveckling, förvaltning och implementering av SharePoint-lösningar till INVIDs kunder. Ditt jobb är att förstå kundens verksamhetsprocesser och dess tillhörande behov, möjligheter och utmaningar. För att sedan bygga kundanpassade lösningar med SharePoint som bas, i syfte att effektivisera kundföretagets flöden och processer. Detta gör du genom att besöka kundföretag och via ett workshopformat identifiera behov, för att sedan tillsammans med ditt team, utveckla och paketera innovativa tjänster som är anpassade efter kundens verksamhet. Därefter implementerar du lösningen hos kundföretaget och utbildar kundens systemadministratörer inom deras anpassade SharePoint-funktioner. I annat fall har dina medarbetare redan sålt färdigpaketerade tjänsteupplägg inom SharePoint, där ditt ansvar är att effektivt implementera tjänsterna efter en given struktur och därefter arbeta med kunduppföljning.

INVID erbjuder dig coachning och utbildning där du har stor möjlighet att påverka rollen och din kompetensutveckling.

Formella krav
  • Du har erfarenhet av tjänsteutveckling i SharePoint
  • Du har en förmåga att förstå verksamhetsprocesser
  • Meriterande: Kunskap i PowerShell/ Power Apps/ Power Automate
Vi tror att du som söker är nyfiken som person och motiveras av att utvecklas och utmanas i din roll som SharePoint-konsult. Som person är du även uppmärksam och tillmötesgående. Du pratar med många kunder dagligen och du räds därför inte för att ta första steget till ett samtal. Därtill har du en god kommunikativ förmåga och känner dig avslappnad i sociala situationer. I ditt arbete sätter du alltid kunden i fokus, din målsättning är att förstå kundens verksamhet och du anstränger dig för att leverera lösningar som är anpassade för kundens behov och möjligheter. Detta gör du genom att bidra med idéer och nya perspektiv, du tycker helt enkelt att det är stimulerande att få arbeta kreativt och bidra till förbättringar av digitala processer och rutiner.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Jönköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: SharePoint, konsult, heltid, IT, utveckling, paketering, IT-lösningar, drift, PowerShell, Power Adds, Power Automate, mjukvara, IT-konsult, SharePoint-konsult, Azure, Microsoft,
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!