Senior nätverkstekniker till Telia

Senior nätverkstekniker till Telia

Vill du arbeta inom nätverk i en roll där du får utrymme för ditt tekniska intresse? Lockas du av möjligheten att tillhöra ett team och motiveras du av att ta ett ägandeskap i dina arbetsuppgifter? Vi söker dig som vill utvecklas inom nätverksteknik på ett ledande företag.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Telia har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Telia en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetTelia Company verkar inom telekombranschen och hjälper människor samt företag att kommunicera på ett enkelt, effektivt och miljövänligt sätt. Deras ambition är att vara ledande på alla sina marknader. De verkar internationellt och erbjuder en professionell och föränderlig miljö. Telia Company söker nu en medarbetare till sitt kontor i Jönköping, där du blir en del av ett team med god gemenskap.

ArbetsuppgifterDu kommer i din roll som nätverkstekniker få jobba med teknik i framkant med Telias datakomtjänster, som exempel Datanet (MPLS VPN), Prolane (internet), Telia WAN samt Cloud VPN vilka alla är byggda på välkända produkter som Cisco, HP, Meraki, Aruba med flera. Framför mig ser jag en medarbetare som vill ta ansvar, är kreativ i sitt tänkande både för egen utveckling, men även för gruppen och kollegor runt om i Telia och är inte rädd för att ta initiativ i en miljö där du kan känna dig trygg. Jag strävar efter att det skall vara högt i tak, transparens mellan ledare-medarbetare och medarbetare-medarbetare i en tät dialog.
Det team du kommer att ingå i består av ca 15 personer, alla tekniker med olika specialistområden såsom L2, L3, 5G med mycket mera. Teamet är helt lokaliserat i Jönköping.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Du har eftergymnasial utbildning inom relevant område (exempelvis datanätteknik) eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Du talar svenska såväl som engelska obehindrat
  • Du har en kompetensnivå inom Cisco motsvarande CCNA - CCNP, men även erfarenhet av annan hårdvara inom nätverk är meriterande.
Vi tror att du som söker är en person med tekniskt intresse som trivs i en roll där du får ta ansvar för din egen utveckling och självständigt strukturera och driva ditt arbete framåt. Du lockas av en social roll och du har förmågan att skapa goda relationer och du motiveras av att ge god service till dina kunder. Att agera problemlösande ser du som motiverande och du har intresset samt förmågan att fördjupa dig i problem. Vidare ser du möjligheter i förändring och du trivs i en roll som innebär förändrade direktiv och varierad arbetsbelastning.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Jönköping
Lön: Omgående

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: nätverk, nätverkstekniker, nätverksspecialist, network, network specialist, network technician, technician, tekniker, nätdesign, nät, nätarkitekt
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!