Senior miljökonsult till Sweco

Senior miljökonsult till Sweco

Arbetar du som miljökonsult i dagsläget och vill utvecklas vidare i karriären? Vill du dessutom vara drivande i de projekt som du arbetar med? Vi söker dig som vill arbeta i en varierad vardag i en roll med breda kontaktytor på ett av Europas ledande konsultföretag!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Sweco.

Om företagetSweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av deras arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 17 000 medarbetare i Europa kan de erbjuda sina kunder rätt kompetens för varje sammanhang. De genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 20.6 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Swecos kontor ligger i fräscha lokaler i centrala Jönköping där det totalt arbetar ca 140 personer. Swecos verksamhetsområde miljöutredningar vill nu förstärka teamet med en erfaren medarbetare inom miljöområdet. Du kommer ingå i en fantastisk grupp och region med engagerade medarbetare, såväl mycket erfarna som juniora konsulter och du kommer att få stora möjligheter att utvecklas och ta ansvar. Teamet består utav 13 personer som arbetar med miljöutredningar med olika spetskompetenser och utbildningsbakgrunder. Ni strävar efter samarbete och erfarenhetsutbyte där det viktiga är att ha roligt på jobbet.

ArbetsuppgifterI rollen som miljökonsult ansvarar du för projekt inom förorenade områden från start till mål. I arbetet skapar du förutsättningar för att projekten levereras till rätt kvalité, kostnad och tid. Du arbetar med utredningar och leder miljötekniska marknadsundersökningar, riskbedömningar, åtgärdsutredningar och miljökontroller. Du kommunicerar löpande med kunden samt andra interna och externa parter i projekten. I rollen förväntas du även att skapa en stark relation till kunden som i sin tur kan generera fler möjligheter både inom och utanför projekten. Med din kompetens finns möjligheten att fördjupa och utveckla området samt bidra till mer avancerade tekniska lösningar.

Vidare arbetar du med flera projekt parallellt där uppdragsgivarna är allt ifrån statliga myndigheter och kommuner till privata bolag så som industrier. Projekten innefattar hållbart samhällsbyggande, infrastruktur, miljöfarlig verksamhet, naturmiljö och vattenverksamhet.

Formella krav
  • Avslutad akademisk utbildning inom området
  • Några års arbetslivserfarenhet som miljökonsult
  • Kunskap och erfarenhet inom förorenade områden
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
  • B-körkort
För att trivas i rollen är du en nyfiken person som trivs av att arbeta i en roll med breda kontaktytor. Du föredrar att ha ansvar och att själv kunna strukturera ditt arbetssätt, lika så trivs du av att samarbeta med andra där ni tillsammans hjälper varandra att ta fram nya lösningar. Du är lyhörd för kunden och har en naturlig fallenhet för att bygga relation till andra. Då du driver flera uppdrag parallellt ser vi att du snabbt kan ändra ditt synsätt och förhållningssätt i arbetet.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Jönköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: miljökonsult, förorenade områden, projekt, miljö, vatten, infrastruktur, kund, uppdrag, uppdragsledare, projektledare, konsult, utredning, riskbedömning, senior, rekrytering, heltid, Sweco, konsultföretag, Jönköping
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!