Sales Manager till Comptech AB

Sales Manager till Comptech AB

Har du en teknisk bakgrund och ett starkt intresse för avancerad teknik? Är du dessutom erfaren inom B2B försäljning? Nu har du möjligheten att ta dig internationell marknad och nya utmaningar i rollen som Sales Manager på Comptech, en verksamhet som är på väg att förändra hela sin bransch!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Comptech AB.

Om företagetComptech har sedan 2008 utvecklat en gjutmetod, Rheocasting, som sedan 2018 utvecklats i snabb takt. Comptechs kunder består av bland annat välkända bil och telecomföretag runt om i världen och efterfrågan på företagets produkter växer snabbt.

Comptechs produkt är en maskin som genomför en förbehandling av smältan och integreras med pressgjutmaskiner för semi solid gjutning. En unik produkt på marknaden vars framgångar baseras på forskningsresultat och gediget utvecklingsarbete.

På Comptech får du vara med när företaget förändrar gjuteriindustrin för Europa och resten av världen, förändringarna sker snabbt och företagskulturen är formad av detta: fort framåt, tillsammans. Detta innebär kontinuerliga resor internationellt för rollen som Sales Manager.

ArbetsuppgifterI rollen som Sales Manager leder du processerna från prospektering/lead och inledande diskussion till stängd affär. Ditt främsta fokus blir att öka verksamhetens avslutningskapacitet. Du jobbar aldrig med kalla kunder, utan ditt fokus blir att fånga upp de företag som visar intresse för Comptechs produkt. Du leder kunderna genom processen via att stötta i teknikfrågor, samordna för digitala och fysiska möten samt vägleda dem i sina beslut. Allt för att ta kunderna till avslut.

Du ansvarar för de internationella kunderna runt om i främst Europa, men även resten av världen. I tjänsten reser du för att besöka företagskunder och finnas till på mässor och event. Du förväntas själv planera och organisera ditt arbete och dina resor. Därtill får du en gedigen överlämning och upplärning av dina kollegor under introduktionen.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Du innehar en eftergymnasial teknisk utbildning som ingenjör eller likvärdigt
  • Du har flerårig arbetslivserfarenhet inom B2B försäljning inom relevant område
  • Du är flytande i engelska likaväl som svenska
  • Du har B-körkort
  • Erfarenhet av gjutgods och eller gjuteriindustrin är mycket meriterande
För att trivas i rollen tror vi att du innehar ett stort eget driv. Du räds inte för att ta dig an nya utmaningar och testa nya tillvägagångssätt. Vidare ser du ditt arbete som en möjlighet att nätverka och lära känna nya personer. Därtill brinner du för att skapa långsiktiga relationer och leverera förstklassig service. Detta gör du genom att leverera bästa möjliga lösning för dina kunder men även din egen verksamhet. Du kommer bli en del av ett företag där gasen är i botten och vardagen kan förändras snabbt, därför ser vi att du har lätt för att anpassa dig till olika situationer och personer. Till sist har du ett sinne för affärer i samband med starkt tekniskt intresse, vilket ger dig möjligheten att leda dina kunder med kunskap och med sikte på lönsamhet för båda parter.

Övrig information
Start: Innan årsskiftet
Plats: Skillingaryd
Lön: Efter överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: semi solid, gjutning, maskin, gjutmetod, Rheocasting, B2B, försäljning, företagsförsäljning, heltid, värnamo, jönköping, skillingaryd, internationell, international, sales, Account Mananger, business, industri, teknik
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!