Sommarjobb Ekonomiassistent till Axfood

Sommarjobb Ekonomiassistent till Axfood

Studerar du och vill ha erfarenhet? Tycker du om att grotta ner dig i siffror och är intresserad av ett arbete med mycket eget ansvar? Här får du möjlighet att arbeta i ett spännande bolag där det finns goda möjligheter till extra jobb efter sommaren!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid. Du kommer att vara anställd av Bravura och arbeta som konsult hos kund. Det finns goda möjligheter till extrajobb under studierna, förutsatt att alla parter är nöjda. Som konsult via Bravura blir du tilldelad en dedikerad konsultchef som följer med dig i din fortsatta utveckling.

Om företagetAxfood Shared Service Center ska genom att hantera ekonomi- och löneadministration möjliggöra för de affärsdrivande enheterna att kunna fokusera på sin kärnverksamhet. Axfood SSC skall verka utifrån gemensamma processer och system och administrera tjänster för alla Axfoods helägda bolag. Axfood SSC har ett 100-tal medarbetare och finns i moderna, fina lokaler på Bataljonsgatan i Jönköping. Verksamheten präglas av ett högt tempo och en varm och inbjudande arbetsmiljö.

I Axfoodkoncernen ingår butikskedjorna Willys och Hemköp. Inom Hemköp finns även handlarägda butiker och Axfood Närlivs samverkar med Tempo, Handlar'n och Direkten. Axfood Närlivs levererar dessutom till servicehandeln. Grossistförsäljning drivs genom kedjan Axfood Snabbgross. Dagab ansvarar för koncernens sortimentsutveckling, inköp och logistik.

Totalt har Axfood 263 egna butiker och cirka 820 samverkande butiker. Axfood är nummer två på den svenska marknaden med en marknadsandel på cirka 20 procent.

ArbetsuppgifterTillsammans med ett antal kollegor kommer du att arbeta med kund-och leverantörsreskontrans olika delar såsom fakturering, felhantering av fakturor, avstämningar av betalningar, leverantörsreskontrabevakning, kontoavstämningar mm. Då det är en stor koncern kommer arbetet att innebära mycket kontakt externt och internt. Arbetet med kund-och leverantörsreskontra sker i affärssystemet SAP Ekonomi.

Formella krav
  • Du studerar ditt första eller andra år inom ekonomi
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska
  • Det är meriterande med kunskaper inom SAP samt kunskaper inom Excel
Vi tror att du som söker tjänsten har ett intresse för ekonomiska flöden. Du har förmågan och intresset för att samarbeta med andra människor i ditt arbete och du värdesätter ett öppet klimat. Vidare är du driven och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är lyhörd och du trivs av att arbeta i ett högt tempo.

Övrig information
Start: Juni
Plats: Jönköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: ekonomi, ekonom, ekonomiassistent, redovisning, kundreskontra, leverantörsreskontra, sommarjobb, semestervikariat, student, heltid, Jönköping
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Administration, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.