Säljledare inom bygg till Optimera

Säljledare inom bygg till Optimera

Har du erfarenhet av byggbranschen och besitter starka ledaregenskaper? Motiveras du utav att få leda, coacha och inspirera andra? Då är det dig vi söker i rollen som säljledare till Sveriges ledande bygghandelskedja!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Optimera.

Om företagetOptimera Svenska AB är en av Sveriges ledande bygghandelskedjor för yrkeskunder och har idag 61 byggvaruhus i Sverige och säte i Malmö. Optimera har cirka 1000 anställda och omsätter ca 4 miljarder SEK. Optimera finns även i Norge, Estland samt Lettland och ägs av den franska koncernen Saint-Gobain som är en av Europas största leverantörer av byggmaterial. Saint-Gobain omsätter ca 41 miljarder Euro och har mer än 179 000 anställda i 67 länder.

Optimera erbjuder dig en trygg arbetsplats med starka ägare och sunda värderingar.

ArbetsuppgifterI rollen som säljledare ansvarar du för att leda, coacha och inspirera säljare, samtidigt som du arbetar med försäljning och kundbearbetning. Du ansvarar även för fördelning och uppföljning av säljarbetet samt schemaläggning och personalrekrytering i samråd med enhetschef.

Vidare arbetar du med att skapa långvariga och framgångsrika samarbeten med kunder. Detta innebär att du arbetar med kartläggning och uppsökning, ordermottagning, prisförhandling och offerthantering. Som säljledare genomför du möten hos potentiella kundföretag och väl ute på dina kundmöten agerar du rådgivare genom en behovsanalys och presenterar byggmaterial. En viktig del i arbetet blir även att upprätthålla en god kundrelation genom kontinuerlig uppföljning.

Du ingår i en grupp om 19 personer där alla drivs av samma sak; affärer, kundkontakt och framförallt att ha roligt på jobbet. Tjänsten erbjuder dig frihet med stort eget ansvar där du får möjligheten att utvecklas i en platt organisation som värnar om sina medarbetare.

Formella krav
  • Avslutad gymnasial utbildning, meriterande inom handel och/eller ekonomi
  • Några års arbetslivserfarenhet av försäljning
  • Erfarenhet och god kunskap inom byggbranschen
  • B-körkort
  • Då all kontakt sker både muntligt och skriftligt med kunder, bör du tala och skriva flytande på svenska
Vi söker dig med förmågan att inspirera och få med dig andra människor genom ett personligt ledarskap och engagemang. Du bygger på ett genomtänkt sätt relationer till andra människor genom att du visar stort intresse för andras perspektiv och du är en god lyssnare. Vidare har du förmågan och viljan att bygga och leda ditt team till goda resultat samtidigt som du själv drivs av kundkontakten och att bygga framgångsrika partnerskap.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Jönköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: säljledare, sälj, ledare, försäljning, team, coachning, kund, order, förhandling. affär, avtal, bygg, byggbranschen, byggmaterial, teknik, rekrytering, heltid, Jönköping, Optimera
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!