Säljare till Stålkompaniet, det lilla företaget med stora möjligheter

Säljare till Stålkompaniet, det lilla företaget med stora möjligheter

Vill du arbeta med försäljning inom ett litet företag men där stora möjligheter finns? Har du tidigare erfarenhet från försäljning eller är ny i karriären? Stålkompaniet utökar nu sitt säljteam och söker förstärkning av en nyfiken och driven person!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Stålkompaniet.

Om företagetStålkompaniet som är grossist inom plåt, är ett litet företag med 12 anställda, men med en ambition om att växa. Det lilla företaget med stora möjligheter. Småföretagets flexibilitet och service samtidigt som storföretagets möjligheter med direktinköp från Europas ledande stålverk finns. Stålkompaniets styrka är kallvalsad-varmvalsad plåt 1-200 mm. De har lång erfarenhet inom branschen och även kontakter på andra kvalitéer utöver det som lagerförs.

ArbetsuppgifterSom säljare hos stålkompaniet arbetar du med både befintliga och nya kunder. Det finns ett stort fokus på att bygga en god kundrelation, då kunderna är återkommande beställare. Arbetsuppgifterna innefattar telefonsamtal och mejlkontakt, men även en flexibilitet gällande att hugga in och hjälpa till med annat vid behov, sett till att det är ett mindre företag. I vanliga fall innefattar tjänsten även kundbesök varannan vecka cirka 1-2 dagar, samt beställningar då material är slut kan även förekomma.

I denna roll i lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, och ditt kundfokus och relationsskapande förmåga. Samt ditt intresse av försäljning och en nyfikenhet på stålbranschen och din vilja att lära dig mer om den.

Formella krav
  • Tidigare erfarenhet från servicerelaterat arbete
  • Vana av arbete med telefonen som främsta arbetsredskap
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • God datavana
Meriterande
  • Tidigare erfarenhet inom försäljning
  • Erfarenhet från plåtbranschen eller liknande bransch
För att trivas i rollen ser vi att du har ett stort intresse för att bidra med god service och en förmåga att bygga goda relationer. Vidare ser vi att du lägger vikt vid att stötta och hjälpa kollegor, då det inom ett litet företag är viktigt att ställa upp för varandra. Slutligen är du en nyfiken och initiativtagande person med ett strukturerat arbetssätt.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Jönköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Sälj, försäljning, stål, industri, telefon, Jönköping, heltid
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!