Redovisningsekonom till MedicaNatumin

Redovisningsekonom till MedicaNatumin

Har du erfarenhet inom redovisning och är redo för nästa karriärsteg? MedicaNatumin erbjuder dig en bred roll med möjligheter till fortsatt utveckling.

Om företagetSvenska MedicaNatumin utvecklar, tillverkar och marknadsför hälso- och skönhetsprodukter baserade på innovativa ingredienser och gedigen forskning. Bolagets patenterade plattformar är utvecklade av den egna forskningsgruppen i samarbete med Karolinska och Sahlgrenska instituten. MedicaNatumins ledande varumärken inom kategorierna kosttillskott, medicintekniska produkter samt dermatologiska och kosmetiska produkter säljs till stor del på den nordiska marknaden men även till konsumenter runt om i världen.

Företagets huvudkontor och produktion finns i Jönköping respektive Habo med cirka 40 anställda. MedicaNatumin AB (publ) är listat på Nordic Growth Market (NGM) Nordic MTF.

ArbetsuppgifterI rollen som redovisningsekonom arbetar du med den löpande redovisningen i fem av koncernens dotterbolag. Du har en bred roll som innefattar många av ekonomiarbetets olika delar så som löpande bokföring, avstämningar, månadsbokslut, leverantörs-och kundreskontra och upprättande av prognoser och budgetar. Du ansvarar även för lönerna för koncernens svenska bolag samt deltar du i olika utvecklingsprojekt inom området. Vidare arbetar du i nära samarbete med dina kollegor samt med CFO, där du även får möjlighet att utvecklas i din roll. I tjänsten arbetar du både i Jönköping och i Habo.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi
  • Några års arbetslivserfarenhet inom området
  • Erfarenhet från lönehantering
  • God affärssystemsvana, gärna från Jeeves
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
  • Meriterande: Kunskap och erfarenhet från norsk redovisning
För att lyckas i rollen som redovisningsekonom är du en lagspelare som har intresse för att samarbeta med andra människor. Du har förmågan att arbeta självständigt och du har ett intresse av att arbeta digitalt med den senaste tekniken. Du arbetar effektivt samtidigt som du är noggrann med detaljer i det dagliga arbetet. Vidare motiveras du av att sätta igång projekt och du har förmågan att tänka analytiskt.

Övrig information
Start: enligt överenskommelse
Plats: Jönköping och Habo
Lön: enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: redovisningsekonom, redovisning, ekonomi, ekonom, heltid, rekrytering, MedicaNatumin, Habo, Jönköping
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (54 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.