Redovisningscontroller / Controller till stort internationellt bolag

Redovisningscontroller / Controller till stort internationellt bolag

Vill du ta nästa steg i din karriär? Lockas du dessutom av möjligheten att arbeta på ett stort internationellt bolag? Företaget erbjuder dig en roll med mycket goda utvecklingsmöjligheter.

Om företagetFöretaget är en världsledande tillverkare av produkter för skogs-, park- och trädgårdsskötsel. Vi berättar mer om företaget under intervjun.

ArbetsuppgifterI rollen som controller ansvarar du för bolagets intern-och externredovisning samt bokslutsrapportering. Du agerar support till organisationen, arbetar med kostnadsuppföljning och analys av kostnadsställen. Du ansvarar även för bokslutsrapportering av specifika områden vid de löpande månads-och kvartalsboksluten samt är du delaktig i löpande ekonomiarbete. Vidare driver du processutveckling inom olika projekt för att förbättra och effektivisera arbetet på avdelningen.

Formella krav
  • Avslutad akademisk utbildning inom ekonomi
  • Något års arbetslivserfarenhet av redovisning och/eller controllerarbete
  • Erfarenhet av arbete i större affärssystem
  • Goda kunskaper i Excel
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
För att trivas i rollen har du en förmåga att tänka abstrakt och komplext. Du har en analytisk förmåga och ett intresse för att samarbeta tillsammans med andra. Att agera problemlösare är något du tycker är motiverande, du har en utvecklad problemlösningsförmåga i kombination med en lösningsfokuserad inställning. Vidare har du ett stort intresse för att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

* Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 2 år. Du kommer att vara anställd av Bravura och arbeta som konsult hos vår kund. Det finns goda möjligheter till förlängning eller överrekrytering av konsultuppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Jönköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: controller, accounting controller, redovisningscontroller, redovisning, ekonomi, ekonom, månadsbokslut, bokslut, analys, uppdrag, heltid, välkänt företag, marknadsledande, Jönköping
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.