R&D tekniker / Produktutvecklare till PMC Attachment

R&D tekniker / Produktutvecklare till PMC Attachment

Lockas du utav möjligheten att få arbeta med produktutveckling i ett växande bolag? Är du dessutom en lagspelare som trivs i en roll med breda kontaktytor? PMC Attachment erbjuder dig en varierad tjänst där du snabbt blir en viktig del av företaget!

Om företagetPMC Attachment AB - Ett spännande företag med stark tillväxt!

Vår affärsidé är att utveckla och tillverka gaffelspridningsaggregat och annan tilläggsutrustning till kunder i Norra Europa. Vi är ett litet sammansvetsat team på tolv personer och beräknar att omsätta ca 40 Mkr 2019. PMC Attachment ingår i Dacke Industri 3400 MSEK och 1500 anställda som ägs sedan januari 2016 av Nordstjernan.

PMC Attachment i Vaggeryd arbetar med en ny teknik och kännetecknas av en entreprenörsanda och bra produkter. Alla medarbetare i företaget värdesätter gemenskap och trivsel på jobbet, här är det laget före jaget som gäller! PMC Attachments vision är att fortsätta växa och de söker nu dig som vill vara med på denna resa.

ArbetsuppgifterRollen som R&D tekniker / Produktutvecklare är mycket spännande och utvecklande. I rollen kommer du att arbeta nära både sälj och produktion för att följa projekt från start till mål. Du har en löpande dialog med kunder och genomför avstämningsmöten, konstruktionsmöten och uppföljningsmöten.

Arbetsuppgifterna på PMC Attachment kommer sällan vara monotona, ett utdrag av uppgifter som du arbetar med är:
 • Nya beredningar och strukturer i affärsystemet
 • Konstruktion av befintligt produktsortiment
 • Ny konstruktion, nya produkter med mekaniska och El-mekaniska lösningar
 • Nya kundprojekt
 • Kvalitéuppdrag gällande ISO 9001 och 14001
 • Förkalkyler och offerter
Formella krav
 • Avslutad akademisk utbildning inom området, gärna som högskoleingenjör
 • Något års arbetslivserfarenhet inom området
 • Kunskap inom CAD
 • Meriterande med kunskap eller erfarenhet av elektromekaniska lösningar
 • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska (Tyska är meriterande)
För att trivas i rollen har du ett stort intresse för teknik samt viljan att utvecklas i ett växande bolag. Du har förmåga och intresse för att samarbeta med andra människor samt har du lätt för att se gruppen och syftet med helheten. Du är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard och lägger stor vikt till att leva upp till dessa. Vidare ser du möjlighet i förändringar och kan snabbt ändra synsätt och förhållningssätt.

Övrig information
* Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos PMC Attachment.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Vaggeryd
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: R&D tekniker, produktutvecklare, produkt, utveckling, projekt, elektronik, CAD, kund, heltid, rekrytering, PMC Attachment, Jönköping, Vaggeryd
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.