Provningsingenjör till FläktGroup

Provningsingenjör till FläktGroup

Lockas du utav möjligheten att arbeta på ett av Europas största och mest avancerade laboratorier inom luftbehandling? FläktGroup erbjuder dig en utvecklande tjänst i en internationell miljö där du snabbt blir en viktig del av gruppen!

Om företagetFläktGroup är en global marknadsledare inom ventilations- och luftbehandlingssystem med fokus på inomhuskomfort och brandsäkerhet. Vi är cirka 3800 anställda och har försäljning i 65 länder. Med över 100 år inom industrin så är vi stolta över att utveckla innovativa och energieffektiva produkter och systemlösningar för exempelvis kontor, skolor, sjukhus, hotell, bostäder, offshore, tunnelbanor och liknande miljöer. FläktGroup Sweden AB, med cirka 750 anställda, har produktion och utveckling i Jönköping och Järna samt säljkontor på 16 platser runt om i Sverige.

ArbetsuppgifterI rollen som provningsingenjör kommer du främst att arbeta med FAT-tester (Factory Acceptance Test) gällande kundprojekt för företagets olika produkter inom luftbehandling. Dina främsta arbetsuppgifter är koordinering samt genomförande av provning, rapportering, analys och att kommunicera resultaten. Du arbetar nära projektteamet och diskuterar möjligheter och lösningar samt arbetar aktivt med uppföljning. Till viss del kommer du även att vara delaktig i olika utvecklingsprojekt gällande nya produkter.

Du kommer att tillhöra avdelningen för Laboratoriet som är en av fem avdelningar inom R&D-avdelningen på FläktGroup. Idag arbetar 7 medarbetare i Labgruppen som värdesätter gemenskap och att ha roligt på jobbet!

Formella krav
  • Avslutad utbildning inom ingenjörsområdet
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
  • Meriterande: Något års arbetslivserfarenhet inom området
För att trivas i rollen är du en person som arbetar metodiskt samt är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard. Du är socialt säker och har förmågan att samarbeta med andra människor. Du trivs med att träffa och kommunicera med kunder från hela världen. Vidare ser du möjligheter i förändringar och kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt.

Övrig information
*Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att FläktGroup har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och FÖRETAGET en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Jönköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: testingenjör, provningsingenjör, test, rapport, provning, FAT, fläkt, värme, kyla, kund, utveckling, projekt, heltid, FläktWoods, Jönköping
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.