Projektledare inom IT till Xperitus

Projektledare inom IT till Xperitus

Är du intresserad av att arbeta med kundnära IT-projekt? Lockas du dessutom av att kunna påverka både affär och leverans? Xperitus erbjuder dig en utvecklande roll där du snabbt blir en viktig del av företaget.

Om företagetXperitus grundades 2008 av en grupp erfarna konsulter inom affärsprocesser och implementering av affärssystem. De är ett konsultbolag med kontor i Jönköping (huvudkontor), Göteborg, Stockholm och Köpenhamn.

Xperitus är specialiserade på implementationer av affärssystem och systemintegration och tillhandahåller konsulttjänster relaterade till Oracle JD Edwards och Oracle NetSuite. De kombinerar erkända färdigheter och kunskaper med bred erfarenhet inom olika branscher, vilket gör att de kan erbjuda kostnadseffektiva tjänster som är innovativa och skapar värde för deras kunder. Xperitus arbetar främst mot större företag och har kunder över hela Europa.

I Jönköping arbetar det 22 konsulter, varav 6 personer är delägare. Hos Xperitus får du fördelarna så som närhet till kollegor, korta beslutsvägar med möjlighet till att påverka, flexibla arbetstider och generösa förmåner. Xperitus värdesätter att ha roligt på jobbet, därav brukar de arrangera gemensamma aktiviteter en gång i månaden.

ArbetsuppgifterI rollen som Projektledare ansvarar du för att driva projekt från start till slut vad gäller verksamhetsprocesser. Du har ett löpande ansvar för kvalitén samt ansvar för att säkerställa kravspecifikationer, skapa tids- och aktivitetsplan samt att budgeten hålls. Du skapar värde för kunden genom din förståelse för kundens verksamhet och du har förmågan att vägleda förbättringar som görs av affärssystemet. Vidare genomför du kontinuerlig uppföljning av projektets framdrift och eventuella avvikelser. Du samarbetar även tillsammans med ditt team enligt agil metodik.

Formella krav
  • Avslutad eftergymnasial utbildning inom IT och/eller projektledning
  • B-körkort
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
För att trivas i rollen som projektledare har du förmågan att se helheten och hålla och skapa struktur i ditt arbete. Du sätter upp och håller tidsramar och driver dina projekt självständigt framåt. Som person har du lätt för att samarbeta tillsammans med andra och du är mån om att ständigt förbättra dina leveranser.

Övrig information
* Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Xperitus.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Jönköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: IT-projekt, projekt, projektledning, praktisk projektstyrning, agil, affärssystem, NetSuite, JD Edwards, Oracle, budget, projektplan, heltid, rekrytering, Xperitus, Jönköping
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Data & IT, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.