Projektledare / Uppdragsledare inom VA till Sweco Environment

Projektledare / Uppdragsledare inom VA till Sweco Environment

Lockas du utav möjligheten att leda projekt från start till mål? Är du dessutom en person som vill utvecklas vidare på Nordens ledande konsultföretag inom hållbart samhällsbyggande? Sweco Environment erbjuder dig en omväxlande roll där du snabbt blir en viktig del i verksamheten.

Om företagetSweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av deras arbete är hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Sweco har 14 500 medarbetare i Europa och genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 16 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. I Sverige erbjuder Sweco ett brett utbud av tjänster inom arkitektur, byggkonstruktion, installation, infrastruktur, vatten & miljö, projektledning, energisystem, IT för samhällsutveckling och industri.

Swecos kontor ligger i fräscha lokaler i centrala Jönköping där det totalt arbetar ca 140 personer. Du kommer jobba i en grupp som nu består av 15 personer som arbetar med vatten- och avloppsreningsverk, biogas samt andra förekommande VA-relaterade anläggningar. Du får fördelen att bli en del utav ett härligt team som har roligt på jobbet och är måna om varandra.

ArbetsuppgifterI rollen som projektledare / uppdragsledare ansvarar du för att leda projekt från start till mål där du skapar förutsättningar för att projekten levereras till rätt kvalité, kostnad och tid. Du tar fram förfrågningsunderlag där det blir viktigt att identifiera det resurs-och kompetensbehov som krävs. En viktig del i arbetet blir att koordinera aktiviteter och proaktivt hantera risker och möjligheter. Vidare arbetar du i ett team som består av cirka 15-20 personer där en naturlig del i rollen blir att leda och fördela arbetet. Du kommunicerar löpande med kunden samt andra interna och externa parter i projekten. I rollen förväntas du även att skapa en stark relation till kunden som i sin tur kan generera fler möjligheter både inom och utanför projekten.

Formella krav
  • Avslutad eftergymnasial utbildning som ingenjör
  • Tidigare arbetslivserfarenhet som ingenjör, önskvärt inom energi/miljö-bolag
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska
  • B-körkort
För att trivas i rollen är du en lagspelare som lockas utav att arbeta tillsammans med andra. Du är trygg och har självförtroende i kontakt med nya personer samt förmåga att vara noggrann med detaljer i arbetet. Vidare motiveras du av att sätta igång projekt på egen kraft, har stor initiativförmåga och tar ansvar för dina arbetsuppgifter.

Övrig information
* Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Sweco.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Jönköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: projektledare, uppdragsledare, projekt, VA, miljö, energi, bygg, team, heltid, rekrytering, Jönköping, Sweco, Environment
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.